۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:59
کد خبر : 9237182
۱۵:۱۷

۱۳۹۹/۰۲/۱۲
روابط عمومی وتبلیغات ناحیه مقا‌ومت بسیج رفسنجان

اقدام جهادی بانوی بسیجی رفسنجانی با راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک در منزل

بانوی بسیجی پایگاه مهدیه حوزه مقاومت بسیج خواهران حضرت رقیه (س) در منزل خود کارگاه تولید ماسک به نام «شهید ابراهیم هادی» راه‌اندازی کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ به نقل ازروابط عمومی حوزه مقاومت حضرت رقیه (س) در راستای تحقق شعار سال و تامین ماسک بهداشتی مورد نیاز مردم شهرستان رفسنجان کارگاه تولید و دوخت ماسک در منزل یکی از بسیجیان خواهر پایگاه بسیج مهدیه حوزه مقاومت بسیج خواهران حضرت رقیه (س) برپا شد.
خواهر امینه محمدی فرمانده حوزه مقاومت بسیج خواهران حضرت رقیه (سلام الله علیها) در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج اظهار کرد:
محل کارگاه و وسایل موجود در آن شامل ۶ دستگاه چرخ خیاطی صنعتی از جمله سردوز، راسته دوز و یک دستگاه برش برقی و اتوشروع به فعالیت کرده است که توسط خواهر خدادادی از خواهران بسیجی پایگاه در اختیار پایگاه بسیج مهدیه قرار گرفته است و وی همچنین منزل شخصی خود را به کارگاه تبدیل کرده است.. محمدی افزود عملکرد این کارگاه مورد تأیید بهداشت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان قرار گرفته است.
وی در ادامه عنوان داشت: مواد اولیه این کارگاه از طریق سپاه ناحیه رفسنجان تامین می‌شود و ماسک‌ها بعد از برش، دوخت و اطوکشی جهت فرایند استریل به مسئول بسیج دانشجویی تحویل داده می‌شوند.
خانم محمدی ابراز داشت: تولید روزانه در ابتدای شروع این کارگاه ۱۰۰ عدد ماسک است که قرار است به ۳۰۰ تا ۵۰۰ عدد ماسک برسد.
در پایان این بازدید، فرمانده پایگاه؛ خانم کرمی که مسئولیت کارگاه را بعهده دارند
و همچنین مسئول روابط عمومی حوزه؛ خواهر بابوته که میزبانان امروز این مراسم بودند. ضمن تشکر از بازدید کنندگان با تقدیم هدایایی معنوی (تسبیح وکتاب سه دقیقه تا قیامت) میهمانان را بدرقه کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید