۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:19
کد خبر : 9237756
۱۴:۱۹

۱۳۹۹/۰۲/۱۴
مسوول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین

تربیت دانش آموز در تراز انقلاب، رسالت آموزش و پرورش است

حجت الاسلام معبودی گفت: با وجود معلمانی در تراز شهید مطهری باید بتوانیم دانش آموزانی در تراز تمدن اسلامی با محوریت گام دوم انقلاب تربیت کنیم که در این راستا آموزش و پرورش رسالت سنگینی دارد

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، صبح امروز حجت الاسلام علی معبودی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان به همراه تنی چند از معاونان و پاسداران سپاه، با حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت هفته معلم دیدار و از مقام والای معلم تجلیل کردند.

در این دیدار حجت الاسلام معبودی ضمن تبریک هفته معلم و بزرگداشت مقام شامخ شهید مطهری و جایگاه والای معلم بیان کرد: پیام تمدن اسلامی که از سوی مقام معظم رهبری بیان شد پیامی امیدبخش و کاربردی و عملیاتی برای جامعه ما به ویژه قشر فرهنگی بود و بیانگر این امر بود که چه اندازه مقام معظم رهبری به فرهنگ و عرصه تعلیم و تربیت اهتمام می ورزند.

وی گفت: این پیام راهگشای ما در تربیت نسل انقلابی، جهادی، متدین بر مبنای سند تحول بنیادین به جامعه می باشد.

مسوول نمایندگی ولی فقیه اظهار کرد: امیدواریم ظرفیت های انقلابی برای تربیت این نسل پای کار بیایند و در این راستا بسیج فرهنگیان و دانش آموزی دو بالی هستند که می توانند در ایجاد ظرفیت های در تراز انقلاب بسیار موثر باشند.

وی افزود: تجربه ثابت کرده هر مدیری از ظرفیت بسیج استفاده کرده موفق بوده و امیدواریم معلمانی در تراز شهید مطهری داشته باشیم و بتوانیم دانش آموزانی در تراز تمدن اسلامی با محوریت گام دوم انقلاب تربیت کنیم که در این راستا آموزش و پرورش رسالت سنگینی دارد.

حجت الاسلام معبودی گفت: سپاه و بسیج استان در کنار دستگاه بزرگ آموزش و پرورش برای تربیت نسل نواندیش و متدین آماده می باشد.

 

1010/\30/f


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید