۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:56
کد خبر : 9238015
۱۲:۴۷

۱۳۹۹/۰۲/۱۵
به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی؛

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه گرمسار با امام‌جمعه دیدار کرد+تصاویر

به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه گرمسار به همراه فرمانده سپاه این شهرستان و چند تن از پاسداران با امام‌جمعه گرمسار دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرمسار، حجت‌الاسلام‌والمسلمین خان بابایی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه گرمسار به همراه فرمانده سپاه این شهرستان و چند تن از پاسداران به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی با امام‌جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرند.

در این دیدار حجت‌الاسلام خان بابایی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و وظایف حوزه عقیدتی سیاسی سپاه گرمسار بیان کرد: حضور و مشارکت ائمه جمعه و جماعات و بهره‌گیری از ظرفیت مساجد در برنامه‌های عقیدتی و سیاسی بسیج نقش مؤثری در پیشبرد اهداف عالی این مجموعه ایفا می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم تقویت فعالیت‌های عقیدتی در شرایط فعلی بیان کرد: دشمنان همواره در حال توطئه و دسیسه‌چینی برای کمرنگ جلوه کردن عقاید ملی و مذهبی در جوانان و نوجوانان است و این امر نیازمند توجه ویژه و برنامه‌ریزی برای مقابله جدی با این توطئه‌ها است.

حجت‌الاسلام سید علیرضا آرامی امام‌جمعه گرمسار نیز در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های کم‌نظیر سپاه و بسیج شهرستان گرمسار در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی و نظامی اظهار داشت: فعالیت‌های حوزه عقیدتی و سیاسی سپاه و بسیج در سطح شهرستان باید تقویت شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید