
ابوالفضل مهدوی منش مسوول بسیج کارگری استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین ضمن گرامیداشت هفته کارگر و روز بسیج کارگری اظهار کرد: نیروی کار انسانی از مهمترین و تاثیر گذار ترین منابع هر جامعه ای به شمار می رود.
وی ادامه داد: کارگران از اقشار بسیار زحمتکش و شریف جامعه هستند و در دوره زمانی که رشد و پیشرفت اقتصادی برای هر جامعه ای حائز اهمیت است متوجه جایگاه و ارزش ویژه آنها می شویم.
مهدوی منش در ادامه این گفت و گو با اشاره به اهم اقدامات این قشر از بسیج برای پیشگیری از بیماری کرونا در بین کارگران اذعان کرد: ضد عفونی کردن مستمر شرکت ها و کارخانه ها، تب سنجی و پیوستن به پایش سلامت، برپایی2 ایستگاه سلامت فعال و عرضه ماسک، دستکش، مواد ضد عفونی کننده به قیمت خرید اهم اقدامات بسیج کارگری در این دوران می باشد.
این مسوول با یادآوری برنامه های بسیج کارگری طی هفته کارگر گفت: برگزاری شیفت ایثار در راستای کمک به تولید و تقدیم عواید آن به کارگران نیازمند، برگزاری مراسم تجلیل از کارگران مدافع حرم در اداره کار استان با حفظ فاصله اجتماعی، اهدای خون با همراهی دوستان در اداره کار، افتتاح زمین چمن مصنوعی در شرکت آلومتک و آلومراد با حضور معاون اقتصادی استاندار قزوین، محمدبیگی منتخب مردم قزوین و جمعی از مسوولین، برگزاری جلسه هماهنگی برای رزمایش کمک مومنانه در اتاق تعاون استان با همراهی اداره کار و رفاه اجتماعی استان قزوین از برنامه های ما در این هفته بوده است.
مسوول بسیج کارگری استان قزوین توضیح داد: بسیج کارگری 6 هزار نفر از افرادی که به واسطه ویروس کرونا دچار آسیب شده اند را شناسایی و به قرارگاه کمک مومنانه معرفی کرده است، در مرحله دوم از کمک مومنانه و همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) بسیج کارگری در این رزمایش شرکت خواهد کرد.
وی گفت: خوشبختانه تا امروز 800 میلیون تومان کمک نقدی و بیش از 200 میلیون کمک غیر نقدی جمع آوری کرده ایم که بخشی از آن به دست نیازمندان رسیده است و در سالروز ولادت امام حسن(ع) نیز بخش دیگری از این کمک ها به دست نیازمندان می رسد.
مهدوی منش در ادامه این گفت و گو با یادآوری این نکته که روز 9 اردیبهشت همزمان با سالروز تشییع نمادین شهید برونسی روز قشر بسیج کارگری نیز می باشد، اظهار کرد: امسال شهید شاخص بسیج کارگری در استان قزوین شهید ناصر بختیاری می باشد و ما هر ساله در این روز یادواره شهدای کارگری را برگزار می نمودیم اما امسال متاسفانه به دلیل محدودیت هایی که بیماری کرونا به وجود آورده است این برنامه به زمان دیگری موکول گردید.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: به مناسبت روز کارگر و روز قشر بسیج کارگری از تعدادی از کارگران مبتکر، خلاق و نمونه تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است استان قزوین 289 شهید کارگر تقدیم انقلاب نموده است.
1004/ت30/ب