۲۷ / اسفند / ۱۴۰۳ - 17 March 2025
20:17
کد خبر : 9238798
۱۵:۳۱

۱۳۹۹/۰۲/۱۷
سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان ملایر خبر داد

تصادف منجر به فوت دو خودرو نیسان و سواری سمند

سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان ملایر از تصادف منجر به فوت دو خودرو نیسان و سواری سمند در محور ملایر – همدان خبر داد.

تصادف منجر به فوت دو خودرو نیسان و سواری سمندحسین روستایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: 17 اردیبهشت ماه راس ساعت 9:46 دقیقه صبح طی تماس تلفنی یکی از خودروهای عبوری در محور ملایر – همدان به سامانه 125 آتش نشانی مبنی بر تصادف و برخورد دو خودروی سواری سمند و نیسان در محور ملایر- همدان نرسیده به روستای مهرآباد اطلاع داده شد.

وی افزوود: به محض اطلاع از خبر دریافتی بدون فوت وقت یک دستگاه خودروی سنگین امداد نجات همراه تیم عملیاتی امداد نجات با تجهیزات کامل به محل اعلام شدند.

سرپرست آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرستان ملایر عنوان کرد: آتش‌نشانان به محض رسیدن با رعایت اصول ایمنی مشاهده شد که به دلیل برخورد شدید دو خودرو از روبرو هر دو خودرو از ناحیه جلو مورد صدمه قرار گرفته که در این میان به دلیل داشتن چهار مصدوم و یک نفر فوتی امدادگران با در اختیار داشتن تجهیزات مدرن از قبیل قیچی برقی و جک هیدرولیک و کاتر برقی اقدام به برش قسمت‌هایی از خودروها برای آزاد کردن جسد و مصدومین حادثه کردند.

وی ادامه داد: با همکاری نیروهای ۱۱۵، راهداری و عوامل بهشت هاجر مصدومین و فوتی را به بیمارستان و بهشت هاجر انتقال داده شد و علت حادثه توسط کارشناسان مربوطه در دست کارشناسی است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید