۰۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 25 May 2025
23:40
کد خبر : 9239246
۰۰:۰۰

۱۳۹۹/۰۲/۲۰
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

مردم در کمک به نیازمندان جلوه های ایثار را به خوبی معنا کردند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز اظهارداشت: مردم در طول سه ماه گذشته جلوه هایی از ایثار و فداکاری را به خوبی نشان داده و معنا کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم در شب شعر کریمان در مسجد صادقیه تبریز و در جمع شاعران آیینی، افزود: مردم با شیوع کرونا در هر عرصه ای که نیاز شد به حمایت از مدافعان سلامت و امنیت مردم به میدان آمدند و جلوه هایی از ایثار و همدلی را نشان ددند.

وی اضافه کرد: مردم به خصوص در تهیه و توزیع بسته های معیشتی به حق در مساجد حضور و همدلی خود را نشان دادند و ثابت کردند عبادات هرگز تعطیل نمی شود چراکه خدمت به خلق عبادت است.

حجت الاسلام آل هاشم حضور مردم در مساجد برای کمک به مدافعان سلامت و تهیه بسته های معیشتی در دستگیری از نیامندان را جلوه دیگری از نقش مساجد در اسلام و زندگی اجتماعی خواند.

شب شعر کریمان به همت بسیج هنرمندان سپاه آذرایجان شرقی شب گذشته در مسجد صادقیه تبریز با حضور 20 نفر از شاعران آیینی و با فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید