۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:13
۱۸:۵۵

۱۳۹۹/۰۲/۲۱

امروز کمک مومنانه مهمترین مسئله در جامعه است

امام جمعه بندر دیر گفت: امروز کمک مومنانه مهمترین مسئله در جامعه می باشد و هیچ موضوعی در کشور مهمتر از مبارزه با کرونا و کمک به مردم نیست.

امروز کمک مومنانه مهمترین مسئله در جامعه است

به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر ،حجت الاسلام سید علی حسینی در دومین رزمایش مواسات شهرستان دیر اظهار داشت: امام حسن مجتبی(ع) در کرم و بخشش بی نظیر بود و چندین مرتبه در طول عمر مبارک خویش اموال و دارایی‌های خود را به نیازمندان بخشید و اینگونه درس مواسات و کمک مومنانه را به ما آموخت.

وی با بیان اینکه ایشان اسوه انفاق و ایثار بودند، گفت: جود و بخشش در شخصیت امام حسن مجتبی(ع) خودنمایی می‌کند و ایشان در کمک به محرومان و دست گیری از نیازمندان شهره عام و خاص بود.

حسینی با بیان اینکه توزیع اقلام با استفاده از بانک اطلاعاتی مشخص و ساماندهی به صورت عادلانه به نیازمندان سطح شهرستان صورت گیرد، افزود: با رعایت منزلت نیازمندان، نهایت تلاش را در راستای حفظ آبروی این عزیزان، بکار گرفته شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بعد از فرمایش مقام معظم رهبری برای کمک مومنانه، همه نهادها و دستگاه‌ها شهرستان اعلام آمادگی کرده اند که باید از همکاری و همراهی آنها تقدیر و تشکر کرد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید