به گزارش خبرگزاری بسیج از خوی، فرمانده سپاه خوی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، فرماندهان نظامی و انتظامی با حضور در بیمارستانهای این شهرستان از خدمات جهادگونه کادر درمانی این شهرستان تجلیل کردند.
صبح امروز فرمانده سپاه این شهرستان سرهنگ پاسدار محمدباقرعلایی و هیئت همراه در بازدیدی که از بیمارستانهای این شهرستان به عمل آورد از آمادگی سپاه پاسداران برای کمک به دانشکده علوم پزشكی در کنترل شیوع این ویروس خبر داد.
وی با اشاره به اینکه همیشه بستری برای فعالیت جهادی فراهم است، ادامه داد: ملت بزرگ ایران اسلامی هر لحظه آماده هستند که حماسهای دیگر خلق کنند به طوری که در راستای مقابله با ویروس کرونا نیز با روحیه عالی در کارزار حضور یافتند.
این مسئول افزود: امروزه نیز ویروس منحوس کرونا کل جهان را درگیر کرده و ایران نیز مستثنی از این ویروس نیست و در این جهاد کادر درمانی با الهام از روحیه ایثار و شهادت رزمندگان 8 سال دفاع مقدس و مدافع حرم در خط مقدم این جنگ هستند.
علایی در ادامه این دیدار و در پی حماسه آفرینی مجموعه کادر درمانی خوی از همه پرسنل و کادر درمانی بیمارستانهای آیت الله خویی، امام خمینی(ره)، قمر بنی هاشم، آیت الله شهید مدنی با اهدا گل و لوح سپاس قدردانی کرد.
انتهای پیام