۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
02:30
کد خبر : 9241234
۱۱:۵۷

۱۳۹۹/۰۲/۲۵

کشف شیر خشک قاچاق در خاش

فرمانده سپاه خاش سیستان و بلوچستان گفت: شب گذشته مقدار یک و نیم تن شیر خشک قاچاق با تلاش سربازان گمنام سپاه پاسداران در این شهرستان کشف و ضبط شد.
سرهنگ پاسدار علی ثمره حسینی، فرمانده سپاه شهرستان خاش گفت: شب گذشته مقدار یک و نیم تن شیر خشک قاچاق با تلاش سربازان گمنام سپاه پاسداران در این شهرستان کشف و ضبط شد.

وی بیان کرد: همکاران ما طی چند مرحله پایش و رصد عملیاتی موفق شدند در نیمه‌های شب و در عملیات غافلگیرانه قاچاقچیان را در رسیدن به مقصد شان ناکام بگذارند.

سرهنگ ثمره حسینی افزود: نیرو‌های سپاه پاسداران به صورت شبانه روزی آماده هرگونه مقابله و از خودگذشتگی در برابر دشمنان خارجی و داخلی را دارند.

فرمانده سپاه شهرستان خاش اظهار داشت: این عملیات با موفقیت، دستگیری چهار متهم و بدون درگیری پایان پذیرفت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید