۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
02:24
کد خبر : 9241844
۰۴:۳۹

۱۳۹۹/۰۲/۲۸
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد :

پیشنهاد برگزاری راهپیمایی روز قدس به صورت رژه موتوری و خودرویی در یزد

محمد فخرالدینی گفت: پیشنهاد برگزاری راهپیمایی روز قدس به صورت رژه موتوری و خودرویی در استان یزد داد شده که نتیجه قطعی آن تا دو روز آینده اعلام می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، حجت الاسلام محمد فخرالدینی در خصوص چگونگی برگزاری راهپیمایی روز قدس امسال گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال مراسم راهپیمایی روز قدس در استان یزد به صورت گذشته برگزار نمی‌شود.

وی ادامه داد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد پیشنهاد برگزاری راهپیمایی روز قدس به صورت رژه موتوری و خودرویی با رعایت اصول بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی داده است که ستاد مقابله با کرونا و همچنین در تهران تمام جوانب این موضوع بررسی شده و نتیجه قطعی آن تا دو روز آینده اعلام می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد عنوان کرد: با توجه به شیوع کرونا و محدودیت‌هایی که امسال در برگزاری راهپیمایی روز قدس به وجود آمده با همکاری مردم و رسانه‌ها با بهره‌گیری از فضای مجازی و با تولید محتوای چندرسانه‌ای و برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی نیز برای گرامیداشت این روز و محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس اقدام می‌شود.
انتهای پیام/د 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید