۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
17:41
کد خبر : 9242405
۱۹:۲۷

۱۳۹۹/۰۲/۲۹

مدارس سرخه بازگشایی شد

رئیس آموزش و پرورش سرخه گفت: حضور دانش آموزان در مدارس کاملاً اختیاری بوده و صرفاً جهت رفع اشکال می باشد.

مریم آشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه با اشاره به اینکه مدارس سرخه نیز از ۲۷ اردیبهشت باز خواهند شد، اظهار کرد: کلیه مدارس در سطوح ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم باز می‌شوند.
وی افزود: حضور دانش آموزان در مدارس کاملاً اختیاری بوده و صرفاً جهت رفع اشکال می‌باشد. دانش آموزان نیز با رعایت کلیه اصول و پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند به مدرسه بیاییند، در غیر این صورت مسئولان مدارس مانع حضور آن‌ها در مدارس خواهند شد.
رئیس آموزش و پرورش سرخه با بیان اینکه سیستم آموزشی شاد به قوت خود به فعالیت ادامه می‌دهد بیان داشت: دانش آموزانی که در مدارس حاضر نمی‌شوند نیز همچنان کلاس‌های درسی آن‌ها در شاد برقرار می‌باشد و قطع نخواهد شد.
آشور اضافه کرد: مدت زمانی که دانش آموزان در مدرسه می‌مانند، به میزان احساس نیاز دانش آموز در جهت رفع اشکال بستگی دارد. همچنین در جهت برقراری محیطی سالم و امن برای دانش آموزان و مسولین؛ کلیه مدارس شهرستان سرخه، هر روز ملزم به ضدعفونی کلیه سطوح و کلاس‌ها به شیوه استاندارد می‌باشند.
وی گت: شیوه برگزاری آزمون‌ها به غیر از سطوح ابتدایی که به شیوه توصیفی می‌باشد، بقیه پایه‌ها آزمون‌های پایان ترم خواهند داشت. همچنین دانش آموزان پایه دوازدهم با رعایت کامل اصول بهداشتی و به شکل حضوری، و آزمون بقیه پایه‌ها به صورت حضوری و یا مجازی متعاقباً اعلام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید