۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۲۰:۲۷
کد خبر : 9242940
۱۵:۱۵

۱۳۹۹/۰۲/۳۱
فرمانده سپاه ناحیه نطنز :

رهایی فلسطین اشغالی از چنگال صهیونیست‌های اشغالگر همچنان اولویت اول مسلمانان جهان است

رهایی فلسطین اشغالی از چنگال صهیونیست‌های اشغالگر همچنان اولویت اول مسلمانان جهان است
به گزارش خبرگزاری بسیج از نطنز، به مناسبت روز قدس ، فرماندهی سپاه ناحیه نطنز طی اطلاعیه ای این روز را گرامی داشتند. در این اطلاعیه آمده است:

به گزارش خبرگزاری بسیج از نطنز، به مناسبت روز قدس ، فرماندهی سپاه ناحیه نطنز طی اطلاعیه ای این روز را گرامی داشتند. در این اطلاعیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز قدس متوقف کننده حذف فلسطین از نقشه جغرافیای جهانی، روز خنثی کردن توطئه فراموشی مسئله فلسطین، روزی که مردم فلسطین احساس می‌کنند ملت‌ها پشت سرشان و پشتیبان آنها هستند.

ابتکار هوشمندانه حضرت امام خمینی(ره) احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) مبنی بر نامیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس، فقط مختص مسلمین و جهان اسلام نیست بلکه همه ی وجدان های بیدار با هر دین و مسلکی در اقصی نقاط این جهان پهناور آن را پذیرفته و در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و قدس شریف، در تب و تاب هستند.

ملت ها، مخصوصاً جوانان بدانند، بحران سازی که امروز در خاورمیانه پدید آمده است برای امنیت اسرائیل است. امروز قضیه سلفی و تکفیری (داعش) مولود و زاییده تفکر، مثلث سوم شوم عبری، عربی و آمریکایی است. اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی همچون زخمی کهنه بر پیکر جهان اسلام خودنمایی می‌کند و روز جهانی قدس روز وحدت جهان اسلام و عزای اسرائیل کودک کش است.

مجموعه ی فرماندهی و کارکنان سپاه ناحیه نطنز ضمن گرامیداشت این روز عزیز با توجه به برگزار نشدن راهپیمایی روز قدس حضور امت اسلامی در عرصه های گوناگون از جمله ی فضای مجازی بار دیگر نشان خواهد داد، عمر باطل مانند کف روی آب بسیار کوتاه است و رهایی فلسطین اشغالی از چنگال صهیونیست‌های اشغالگر همچنان اولویت اول مسلمانان جهان است، دیری نخواهد پائید تا این جرثومه‌های فساد و تباهی سایه نکبت  بار خود را از منطقه جمع کرده و برای همیشه به زباله دان تاریخ افکنده شوند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید