۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
03:00
کد خبر : 9243470
۱۰:۱۳

۱۳۹۹/۰۳/۰۲
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ابهر در گفتگو با "بسیج" :

روز قدس تجلی تفکر پویا و حیات بخش جهان اسلام است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ابهر گفت:امسال مردم روزه دار با وحدت و ابراز همدردی خویش، تفکر پویا و حیات بخش قدس را احیا کرده و آن را به جوامع اسلامی انتقال خواهند داد.
حجت الاسلام ابراهیم شاهسوندی در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان با بیان اینکه مردم مومن و مسلمان ایران پس از پیروزی انقلاب همواره در آرزوی آزادی قدس شریف از چنگال صهیونیسم بوده اند، گفت: اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام خمینی (ره) امید را برای اتحاد امت اسلامی برای رسیدن به آرزوی آزادی قدس احیا کرد و زمینه نابودی غده سرطانی اسرائیل و به ذلت کشاندن مستکبرین عالم ور ریشه کن ساختن آن‌ها را فراهم نمود.

وی با اشاره به اینکه روز جهانی قدس یکی از با ارزش‌ترین برکات امام راحل و انقلاب است که مسلمانان را در مقابل مستکبرین و زورگویان عالم بسیج می‌کند، تصریح کرد: طبق فرمود: ه امام خمینی (ره) مبنی براینکه ((روز قدس فقط روز فلسطین نیست؛ روز اسلام است، روز حکومت اسلامی است روزی است که باید به ابر قدرت‌ها فهماند که دیگر آن‌ها نمی‌توانند در ممالک اسلامی پیشروی کنند من روز قدس را روز اسلام و روز رسول اکرم (ص) می‌دانم)) چنین استنباط می‌شود که در این چهل و یک سال هرچه جلو رفته ایم عظمت روز قدس بیشتر آشکار گردیده و پیش بینی امام در مورد رویایی اسلام با مستکبرین به واقعیت خود بیشتر نزدیک شده است

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه ابهر با تاکید بر اینکه علت عصبانیت مستکبرین عالم در انقلاب اسلامی به دلیل ایستادگی و مقاومت آن در مقابل چپاول، زورگویی و تجاوزگری مستکبرین است، افزود:امروز دشمن از تفکر اسلام ناب محمدی (ص) می‌ترسد و علت اینکه بیشترین تعرض در رسانه‌های بیگانه به جایگاه ولایت می‌شود به خاطر این است ولایت، عامل آگاهی بخش به این اهداف می‌باشد و البته پشتوانه امام و رهبری برای رسیدن به این هدف توکل به خداوند و اعتقاد راسخ به قدرت به لایزال الهی و وعده الهی است که می‌فرماید ((ان الباطل کان زهوقا)) باطل نابود خواهد شد و با بصیرت مردم و ایمان اعتقاد راسخ به وعده الهی انشاالله اسرائیل از صحنه روزگار محو و نابود خواهد شد.

حجت الاسلام شاهسوندی در ادامه با بیان اینکه امسال، با شیوع ویروس کرونا در جهان، شاهد راهپیمایی‌هایی در مقیاس سال‌های قبل نخواهیم بود، اما با توجه به اینکه حرکت مردمی در این سال‌ها تبدیل به یک تفکر جهانی شده که در تعیین سرنوشت ملت‌ها بسیار تاثیرگذار است، چیزی از ارزش‌های روز قدس کاسته نخواهد شد.

این مسئول تاکید کرد: با رشد فکری مردم، امروز دیگر مسلمانان با بصیرت جهان ارزش و تاثیر روز قدس را بسیار فراتر از تاثیرات یک راهپیمایی می‌دانند و این روز به عنوان تجلی تفکر حیات بخش و پویای اسلامی در جهان پذیرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید