۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
03:24
۱۵:۵۱

۱۳۹۹/۰۳/۰۲

بیانیه مجمع جهادگران استان مرکزی به مناسبت روز قدس

مجمع جهادگران استان مرکزی به مناسبت روز قدس بیانیه ای صادر کرد.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مجمع جهادگران استان مرکزی به مناسبت روز قدس بیانیه ای صادر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ»؛

 

روز جهانی قدس نماد وحدت، مقاومت و اراده امت اسلامی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی تا آزادسازی قدس شریف می باشد.

ابتکار راهبردی، تاریخ‌ساز و دوراندیشانه حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان "روز جهانی قدس" با گذشت ۴۱ سال ، آثار و برکات خود را در عرصه استکبارستیزی و ظرفیت‌سازی برای استیفای حقوق مردم فلسطین بیش از پیش آشکار ساخته است.

به‌رغم توطئه‌چینی‌ها و سناریو پردازی‌های شیطانی گوناگون نظام سلطه و صهیونیسم در مهار پیامدهای روز جهانی قدس؛ به فضل الهی هر سال شاهد گسترش ابعاد و زوایای تأثیر این رستاخیز جهانی امت اسلام در حمایت از فلسطین و قدس شریف و برائت از رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی هستیم.

تمامی تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های جبهه نظام سلطه در راستای تحکیم امنیت اسرائیل و سرزمین‌سازی برای این رژیم غاصب و غده سرطانی ، در شرایطی که مدعیان حقوق بشر و دموکراسی ، بیش از هر زمان دیگر با نهادهای به اصطلاح حقوق بشری که نقاب فریب و نیرنگ بر خود کشیده‌اند، محکوم به فنا می باشد .

امروز رویای تشکیل "خاورمیانه بزرگ" و "اسرائیل از نیل تا فرات" رنگ باخته است و تنها راهبرد موفق در حل مسأله اول و آخر جهان اسلام تمکین و تحقق راهبرد مقام معظم رهبری یعنی ، بازگشت آوارگان سرزمین های اشغالی به موطن مادری خود و برگزاری یک رفراندوم فراگیر و آزاد در تعیین سرنوشت کشور با اراده خود ملت اصیل فلسطین با هر دین و آیینی می باشد .

در این راستا مجمع جهادگران استان مرکزی بدلیل شرایط کرونایی و ممنوعیت تجمع از تمامی اقشار و آحاد مختلف ملت رشید و قهرمان ایران اسلامی تقاضا دارد برای حضور گسترده در فضای مجازی ، و اعلان انزجار خود با تولید محتوا ( عکس ، فیلم ، پوستر ، متن ) در روز جهانی قدس و نمایش اراده مستحکم و تزلزل‌ ناپذیر امت اسلامی در حمایت از فلسطین و آرمان آزادی قدس عزیز ، را در هر شرایطی به رخ بکشند .

با انتشار طوفان حداکثری عکس ها و فیلم های روز جهانی قدس سالهای گذشته و جنایات رژیم غاصب بار دیگر نشان خواهیم داد که نابودی "دشمن مشترک" یعنی رژیم نامبارک صهیونیستی در هر شرایطی همچنان اولویت اول و آخر امت اسلامی است و هر گونه تلاش و طراحی از جمله "سازش" و "عادی‌سازی روابط با اسرائیل" کودک‌کش محکوم و یک گناه بزرگ و خطای تاریخی به شمار رفته و با حمایت از رزمندگان مقاومت اسلامی در فلسطین، لبنان و دیگر بلاد اسلامی عزم و اراده خود را در تسریع تحقق پیش‌بینی ولی امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای عزیز در محو غده سرطانی اسرائیل از منطقه کمتر از ۲۵ سال ، که ۵ سال آن گذشته است نشان خواهند داد .

ان شاء الله

ونريد أن نّمنّ على الّذين استضعفوا فى الأرض ونجعلهم أمّة ونجعلهم الورثين

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید