۰۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 21 March 2025
11:22
کد خبر : 9243706
۲۲:۱۴

۱۳۹۹/۰۳/۰۲
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فنوج:

روز قدس، روز حیات اسلام است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فنوج گفت: روز جهانی قدس، نماد حق طلبی و آزاد خواهی و ظلم ستیزی با مستکبران جها بالاخص رژیم غاصب اسرائیل است .
به گزارش خبرنگاربسیج از فنوج، سرگردپاسدار روح الله زمانی نیا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فنوج در جمع نمازگران اهل سنت  خطاب به نمازگزاران روز جمعه گفت:روز قدس، به فرمایش حضرت امام (ره)، روز حیات اسلام است.

وی افزود: روز جهانی قدس، نماد حق طلبی و آزاد خواهی و ظلم ستیزی با مستکبران جها بالاخص رژیم غاصب اسرائیل است که توسط معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذاری شد تا این روز نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین باشد.

این مسئول افزود: با فرمان تاریخی بنیانگذار فقید نظام جمهوری اسلامی، ملت ایران و مسلمانان سراسر جهان، هر سال در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان، ماندگارترین روز، حمایت از آرمان مردم فلسطین را با تبعیت از فرمایشات مقام معظم رهبری، در مقابل آئینه دیدگان جهانیان به رخ کشیده اند امسال نیز هرچند با توجه به محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس عالمگیر کووید ۱۹ امکان راهپیمایی وجود ندارد؛ اما با فریاد دادخواهی درد سرگردزمانی نیادرپایان ایرادکرد:مشترک تمام عدالت طلبان را به گوش جهانیان، خواهیم رساند و یاد آور خواهیم شد که مساله روز قدس هم امسال از هر سال مهم‌تر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید