به گزارش خبرگزاری بسیج از مهاباد، سرهنگ پاسدار طالب رحیمی امروز در نشست سیاسی با موضوع فتح خرمشهر در جمع کارکنان سپاه مهاباد، اظهار کرد: علل مختلفی در پیروزیهای هشت دفاع مقدس موثر بود که یکی از این موارد مدیریت ارزشمند و تاثیرگذار ولی فقیه بود.
وی به حضور شرق و غرب در مقابل ایران در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: جنگ ایران و عراق تنها جنگ بین دو کشور نبود بلکه بلوک شرق و غرب با یکدیگر علیه کشور ما متحد شده بودند.
رحیمی با بیان اینکه وجود تفکر لیبرال در یک سال اول جنگ موجب پایمال شدن روحیه مقاومت، قداست و عزت ایران شد، تصریح کرد: حاکم شدن تفکر انقلابی و ارزشهای اسلامی به رهبری امام از سال دوم به بعد، پیروزی خرمشهر و پیروزی مقاومت در مقابل استکبار و به دست آوردن عزت و ایستادگی را به همراه داشت.
فرمانده سپاه مهاباد با اشاره به اینکه فرمانده جبهه حق در هشت سال دفاع مقدس همه پیروزیها را از آن خدا میدانست، تاکید کرد: عزت از آن خداست و اگر همه بشر بخواهند کسی را ذلیل کنند و خدا نخواهد ، به خواست خدا آن شخص عزیز میشود.
وی با بیان اینکه پیام سیدالشهدا و عاشورا این است که در مکتب شیعه بن بست وجود ندارد، گفت: امروز وظیفه و راه ما، مقاومت و ایستادگی با همین منطق انقلابی است.
انتهای پیام