۳۰ / اسفند / ۱۴۰۳ - 20 March 2025
22:02
کد خبر : 9245217
۰۹:۵۱

۱۳۹۹/۰۳/۱۰
گزارش تصویری:

بازدید فرمانده سپاه بندرلنگه و مسئول نمایندگی ولی فقیه از روستاهای محروم به روایت تصویر

فرمانده جدید به همراه مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه در آغارین روزهای کاری خود از روستاهای محروم بخش مهران با هدف آشنایی با این منطقه و بررسی مسائل و مشکلات بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بندرلنگه، سرهنگ اسحاق موذن نسب به اتفاق حجت الاسلام و المسلمین عباس شمس روز گذشته در آغازین روزهای کاری خود از چهار روستای محروم هرا، دم هرا، گرسور و بن کوه در بخش مهران با هدف آشنایی، بررسی مسائل و مشکلات این منطقه بازدید کردند.

 

فرمانده بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه در حاشیه این بازدیدها یادآور شد: یکی از موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری کمک به محرومان و محرومیت‌زدایی است لذا باید همه کمک کنیم اهداف بلند مقام معظم رهبری تحقق یابند.

 

وی افزود: ورود سپاه به عرصه‌های گوناگون به فراخور نیاز مردم است و محرومیت در برخی روستاهای بخش مهران با عدم وجود آب لوله کشی، جاده و ارتباطات تلفنی مناسب و نبود اشتغال و سختی تردد دانش آموزان برای تحصیل بیشتر احساس می‌شود.

 

موذن  نسب گفت: در این بازدیدها موارد و مشکلات چندین روستا را نزدیک بررسی نمودیم که ان‌شاء‌الله با برنامه‌ریزی مناسب با کمک بسیج سازندگی و سایر دستگاه‌های دولتی در جهت رفع آن‌ها از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

 

این فرمانده جدید سپاه بندرلنگه بیان داشت: اقدامات خوبی در ساخت منازل مسکونی توسط منطقه پنحم نیروی دریایی سپاه کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام شده است که جا دارد از سردار عظمایی فرمانده مردمی منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه که همیشه در جهت محرومیت زدایی در این منطقه پیشگام بوده‌اند تقدیر و تشکر کنیم.

 

موذن نسب یادآور شد: در سالهای گذشته نیز تعداد زیادی چشمه بهداشتی در روستاهای محروم این بخش احداث و همچنین چندین پروژه آبرسانی توسط بسیج سازندگی سپاه شهرستان بندرلنگه انجام شده است.

 

در پایان این بازدیدها تعدادی مرغ گرم از کمک های مومنانه نیز بین اهالی روستاهای گرسور و هرا در بخش مهران نیز توزیع شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید