۱۱ / تير / ۱۴۰۴ - 02 July 2025
01:38
کد خبر : 9245232
۱۰:۵۱

۱۳۹۹/۰۳/۱۰

دیدار فرمانده سپاه استان سمنان با مسئول معاونت فرهنگی و هنری در سازمان بسیج

فرمانده سپاه استان سمنان با مسئول معاونت فرهنگی و هنری در سازمان بسیج دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری بسیج استان سمنان، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) با هدف افزایش سطح تعاملات و معرفی بیشتر فرصت‌های فرهنگی در استان و بررسی معضلات فرهنگی موجود با سردار آزادی، مسئول معاونت فرهنگی و هنری در سازمان بسیج دیدار کرد.
در این دیدار از رویکرد فرهنگی سازمان در چند سال گذشته در اجرای برنامه‌های اعتلای استانی به عنوان یک نگاه جدید در اجرای برنامه‌ها تقدیر شد و سردار دامغانی خواستار ادامه این روند در کنار رویکرد پیامد محوری در سال ۹۹ در اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری شدند.
از دیگر موضوعات مطرح شده توجه بیشتر به ظرفیت‌های موجود در بدنه پایگاه‌های بسیج در سطح استان‌ها و اینکه سازمان بسیج نیز در جهت توانمند سازی‌های ظرفیت‌ها و حمایت از ان‌ها نیز تلاش نماید بود.
از دیگر موضوعات، توجه بیشتر معاونت فرهنگی و هنری به موضوعات هنری رسانه‌ای در یکسال گذشته بود و اینکه با توجه به ظرفیت خوب استان و وجود مرکز رقومی در استان و وجود مرکز آفرینش‌های هنری و رسانه‌ای در انشالله شاهد بروز فعالیت‌های موثر و جدید در سطح استان و کشور باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید