۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
19:20
کد خبر : 9245391
۰۸:۵۷

۱۳۹۹/۰۳/۱۱
معاون هماهنگ کننده دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه  استان البرز در گفت‌وگو با «بسیج»:

تخریب قبور بقیع ضربه‌ای برای نابودی اسلام و امامت بود

حجت الاسلام رسولی معاون هماهنگ کننده دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز تخریب قبور اهل بیت (ع) را لکه ننگی برای وهابیت دانست، گفت: تکفر وهابیت آسیب زدن به اتحاد مسلمین می باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام رسولی در گفت‌و گو با خبرنگار بسیج ضمن تسلیت سالروز تخریب قبور بقیع در روز 8 شوال، اظهار داشت: مسلمین از دیرباز بر اساس دستور دین و سنت نبی مکرم اسلام توجه به قبور بزرگان و نیکان و اهل بیت (ع) داشته و تا زمانی که دین مبین اسلام در مسیر خودش حرکت می کرد، مسلمین بر این سنت پیامبر (ص) پای بند بودند.

تخریب قبور بقیع ضربه‌ای برای نابودی اسلام و امامت بود

وی با اشاره به روایتی از پیامبر (ص) در خصوص زیارت قبور اهل بیت (ع) و بزرگان دین، ابراز کرد: دشمنان همواره  دنبال آسیب زدن به اسلام و ایجاد تفرقه صفوف مسلمین  بودند و با سرکار آمدن برخی از مکاتب و فرقه های انحرافی از جمله فرقه وهابیتی که نه به اهل سنت ارتباط دارد، بلکه وابسته به استعمار گران بوده و برای ایجاد جدایی در بین مسلمین به وجود آمده است.

معاون هماهنگ کننده دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) افزود: گروه انحرافی وهابیت با تفکر از بین بردن نماد های اتحاد بین که یکی از آن ها اماکن مقدس  بود، ایجاد شد و این اماکن مورد هجمه فرقه  ضاله  قرار گرفتند.

وی با برشمردن دلایل مختلف تخریب قبور اهل بیت(ع) از طرف فرقه ضاله، تصریح کرد: دلیل مهم این تخریب ظالمانه انحراف عقیدتی می باشد، وقتی  کسی فقط خودش را مسلمان دانسته همانند تفکر خوارج که از آیات قرآن برداشت های شخصی می کردند و همین گروه با برداشت های سلیقه ای از دین اقدام به تخریب قبور مطهر بقیع کردند.

معاون هماهنگ کننده دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) جاهلیت و تعصبات بدون منشاء عقلانی را علت بعدی این اقدام دانست، بیان کرد: فرقه وهابیت با تعصبات خشک مذهبی که ریشه در جاهلیت دارد و منشاء عقلانی و دینی ندارد، عمدتا براساس تعصبات باطلی که از گذشتگان منحرف خودشان پیروی شده است حرکت می کنند و این امر باعث شده که در این فضا برخی افراد ورود پیدا کنند و زمینه ساز تخریب قبور اهل بیت شوند.

حجت الاسلام رسولی ادادمه داد: مکتب وهابیت در واقع فقط خودشان را مسلمان می دانند و حتی اهل سنت را خارج از اسلام دانسته و ریشه این ها در استعمار و ساختگی بودن این جریان است. وقتی  جریانی ریشه ای در نداشته باشد و فقط خودش را حق بداند، می تواند باعث آسیب زدن به اتحاد مسلمانان و جامعه اسلامی شود.

معاون هماهنگ کننده دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز در پایان خاطر نشان کرد: فرقه های ضاله پیاده نظام دشمن دیرینه اسلام رژیم استکبار جهانی هستند و مسلمانان بیدار و هوشیار می باشند و این فرقه ها با تمام قدرت های پشتیبان کننده راه به جایی نبرده و به امید خدا عاقبت آن ها ختم به هدایت و یا نابودی آن ها شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید