۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:39
۰۹:۵۵

۱۳۹۹/۰۳/۱۳

دیدار معاون مدیرکل و رئیس اداره بهزیستی شاهرود با دادستان شهرستان

معاون مدیرکل و رییس اداره بهزیستی شاهرود با دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
دیدار معاون مدیرکل و رئیس اداره بهزیستی شاهرود با دادستان شهرستانبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، مسعود جهانسیر معاون مدیرکل و رییس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود با دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در محل دفتر دادستان شهرستان برگزار شد، مسعود جهانسیر را تعدادی از کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان همراهی می‌کردند.
جهانسیر در ابتدای این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از همراهی دادستان شهرستان در امر ارائه خدمات به جامعه هدف شهرستان ابراز داشتند: بهزیستی شاهرود در صدد است با افزایش ارتباط کاری با دستگاه قضایی آسیب‌های اجتماعی در سطح شهرستان را بیش از پیش کاهش دهد.
وی افزود: تیم سیار اورژانس اجتماعی شهرستان با حضور در محل‌های آسیب خیز و حاشیه‌ای شهرستان در صدد ایجاد آرامش و امنیت روانی و اجتماعی است.
رئیس اداره بهزیستی شاهرود در ادامه گفت: گسترش همکاری بهزیستی و دادستانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش بسزائی دارد که حمایت‌ها و رهنمون‌های دادستان می‌تواند تاثیر مثبتی در پیشبرد برنامه‌های این اداره داشته باشد.
عبدالجواد پارسافر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شاهرود در ابتدا ضمن ارج نهادن به تلاش‌ها و زحمات سازمان بهزیستی و اداره بهزیستی شهرستان شاهرود در ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف خود ابراز داشتند: در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی از قبیل: اعتیاد، کودکان خیابانی و سایر مشکلات اجتماعی زمینه‌های همکاری مشترک وجود دارد و موفقیت‌های این نهاد در برخی از زمینه‌ها از جمله مسئله همسرآزاری، کودک آزاری و مقابله با موضوع اعتیاد با همکاری بهزیستی افزایش یافته است.
وی افزود:اورژانس اجتماعی شهرستان با پرداختن به مسایل و مشکلات اجتماعی و ارائه خدمات مشاوره‌ای برای افراد آسیب دیده عملکرد بسیار مثبتی داشته است.
در انتها وی به نوزدان و بیماران روانی و افراد مجهول الهویه و فاقد سرپرست اشاره داشتند و مساعدت بیشتر دادستانی و واحد‌های مددکاری بیمارستان‌ها در رفع مشکلات این قبیل افراد را خواستار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید