۱۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 04 June 2025
07:36
کد خبر : 9246786
۱۲:۲۴

۱۳۹۹/۰۳/۱۷

تقدیر رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس از دانشگاه علوم پزشکی شیراز

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس گفت:از آغاز شیوع کروناویروس در استان فارس و انتقال و گسترش این بیماری که با تعطیل شدن اماکن مقدس، مساجد، نمازهای جمعه و جماعات همراه بود، با تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوولان و همکاری و همدلی مردم و نظر وزارت بهداشت و درمان، وضعیت مناسبی در شیراز ایجاد شده است.

فرخ بهارلوئی پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه شیراز، از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس تلاش برای مقابله با کروناویروس و ایجاد وضعیت مناسب در استان تقدیر کرد.

این پزشک از سرگیری برگزاری این آئین سیاسی عبادی را حاصل مشارکت و همدلی مردم، تلاش مسوولان استان و دست اندرکاران حوزه سلامت در ایجاد وضعیت مناسب از نظر شیوع کروناویروس در شیراز دانست.
وی در این باره گفت:مجموعه بسیج جامعه پزشکی یکی از اقشار تخصصی است که در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان نماینده سپاه پاسداران حضور دارد و از نزدیک شاهد همکاری های عالی دانشگاه علوم پزشکی و سپاه است.

بهارلوئی با تقدیر از مجموعه دست اندرکاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ویژه رییس دانشگاه گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جبهه مبارزه با کروناویروس خوش درخشید. تا جایی که در برخی از زمینه ها مانند مدیریت و کنترل بیماری و انجام تست های کروناویروس در کشور پیشرو است.

وی ادامه داد: حرکت جهادگونه و ایثارگرانه کادر بهداشت و درمان و نیز تلاش بسیجیان و سپاهیان در پشتیبانی از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کنترل بیماری کووید19 سبب ایجاد وضعیت مناسبی در شیراز شده است.

 بهارلوئی کنترل مبادی ورودی شهر، غربالگری و تب سنجی، آموزش به مسافران، نظارت بر اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، گندزدایی و ضدعفونی معابر و اماکن عمومی را از جمله اقدامات بسیج جامعه پزشکی فارس عنوان کرد.

وی قدرت انتشار، میزان کشندگی بالا، گسترش جهانی، نبود ایمنی برای انسان، نبود واکسن و درمان قطعی بیماری کووید19 را از دلایل اهمیت پیشگیری از انتشار این ویروس بیان کرد و اظهار داشت: مردم کروناویروس را جدی بگیرند و با رعایت بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی صحیح و مرتب دست، در خانه ماندن، دوری از تجمعات، استفاده از ماسک در هنگام خروج از منزل، دوری از ترددهای غیر ضروری، مجموعه بهداشت و درمان و دست اندرکاران حوزه سلامت را در مهار و کنترل این بیماری منحوس یاری کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید