۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
18:53
کد خبر : 9246862
۱۵:۲۲

۱۳۹۹/۰۳/۱۷
مسئول سازمان بسیج محلات سپاه استان البرز:

طرح اهدای خون در راستای رزمایش کمک مومنانه در البرز اجرا می‌شود

مسئول سازمان بسیج محلات سپاه استان البرز گفت: طرح اهدای خون از 15 خرداد آغاز شده و به مدت 1 هفته با کمک نواحی مقاومت بسیج و مساجدی البرز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام ناصر مظلوم مسئول بسیج محلات سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز گفت: در راستای طرح مواسات و همدلی و رزمایش کمک مومنانه و طبق ابلاغ ریاست سازمان بسیج مستضعفین، طرح اهدای خون  از 15 خرداد آغاز شده و به مدت یک هفته با کمک نواحی مقاومت بسیج و مساجدی البرز برگزار می شود.

حجت الاسلام ناصر مظلوم افزود: هدف ما این است که در قالب پویش مردمی مذکور از احاد مردم دعوت کنیم تا با هماهنگی سازمان انتقال خون و نیاز امروز کشور، این کار بزرگ را ساماندهی کنیم، در این راستا با ایستگاه های سیار هماهنگ شده است و از تمام کسانی که توانایی دارند، درخواست داریم با تعامل و هم افزایی این کار را انجام دهند.
 
مسئول بسیج محلات سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با اشاره به اینکه بسیج جامعه پزشکی هماهنگی های لازم را انجام داده و بسیج زنان نیز برای همراهی در این اقدام اعلام آمادگی کرده اند، اظهار داشت: با توجه به اینکه امروز یکی از نیازهای اساسی کشور اهدای خون است و بسیج ثابت کرده در هر میدانی که وارد شده آن مسیر را هموار می کند، نیازمند همراهی اصحاب رسانه برای تحقق این مهم هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید