۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
12:28
کد خبر : 9247102
۱۳:۴۷

۱۳۹۹/۰۳/۱۸
بخشدار چاه مبارک:

با عزم همگانی می توان مشکل آب را حل کرد

بخشدار بخش چاه مبارک از شهرستان عسلویه گفت: با عزم همگانی میتوان مشکل کمبود آب را حل کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، حسین طاهری نیا بخشدار چاه مبارک گفت: کمبود آب و قطعی مکرر آن در شهر و روستا‌های بخش دلایل متعدد دارد.
 
طاهری نیا تصریح کرد: این مشکل تنها مختص این منطقه نیست و مناطق زیادی از کشور سالهاست با کمبود آب مواجه اند که راهکارههای زیادی برای رفع کمبود آب کل بخش بخصوص روستا‌های پایین دست انجام شده، ولی متاسفانه بدلیل ضعف پمپاژ آب، مردم منطقه بخصوص ساکنان روستا‌های پایین دست که بدلیل بعد مسافت آب کمتری دریافت می‌کنند، از این وضعیت گله‌مند هستند.
 
 
 وی افزود: استفاده بی رویه برخی شهروندان نیز مزید بر علت شده است چنانچه متاسفانه بسیاری از شهروندان با وجود اطلاع از مشکلات آب، باغ‌های نخل و مرکبات خود را با آب شهر آبیاری می‌کنند و تعدادی دیگر از همشهریان نیز با نصب دینام در ورودی منزلشان باعث پایین رفتن دبی آب در سطح شهر و روستا می‌شوند.

 
 طاهری نیا اظهار کرد: در آخرین جلسات با مسولان آب استان نصب پمپ جدید برای روستای بستانو و احداث آب شیرین کن در روستای هاله تصویب شد و مشخصات دو قطعه زمین پیشنهادی یکی در روستای هاله و دیگری بین روستای هاله و بساتین جهت احداث آب شیرین کن به اداره آب استان اعلام شده است که بزودی با برگزاری مناقصه، سرمایه گذار شروع به فعالیت خواهد نمود، همچنین در حال حاضر تفاهم نامه‌ای با موضوع خرید و تکمیل نواقصات کنتور‌های ورودی روستاها، توسعه شبکه آب روستاها، رفع مشکلات مخازن آب و حذف انشعابات غیرقانونی، مابین اداره کل آب استان با دهیاران و شورا‌های بخش چاه مبارک در مرحله نگارش است که ان شاءالله مثمر ثمر واقع شود.
 
 امیدواریم با توکل بر خداوند پروژه‌ها و راهکار‌های متخذه مسولان برای رفع مشکل در اسرع انجام شود و همچنین مردم عزیز ساکن بخش چاه مبارک با مراعات بیش از پیش در صرفه جویی مصرف آب ما را در حل این مشکل یاری کنند.

پایان خبر/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید