به گزارش سرویس مساجد و محلات خبرگزاری بسیج از فارس، سید محسن هاشمی فرمانده حوزه دو بسیج با حضور در منطقه باجگاه از همکاری دهیاری و شرکت موژان در برنامه های پایگاه شهید اسفندیاری تقدیر کرد. در این برنامه که با حضور جمعی از اعضای شورای فرماندهی صورت گرفت، فرمانده محترم پایگاه شهید اسفندیاری نیز حضور داشت.
در ابتدای برنامه فرمانده حوزه دو با حوزه در دهیاری منطقه باجگاه با تقدیر از فعالیت ها و همکاری های بسیار موثر دهیاری این منطقه با پایگاه شهید اسفندیاری در موضوع مقابله با کرونا، نتیجه آنرا عدم وجود حتی یک مورد وجود این ویروس در منطقه دانست. در پایان این دیدار، با لوح تقدیر از همه اعضای شورا و دهیاری تقدیر شد.
در ادامه، هاشمی با حضور در شرکت موژان و دیدار با مدیرعامل این شرکت، جناب آقای عظمافر از همکاری بسیار موثر و سودمند ایشان در تامین مواد ضد عفونی کننده در ایام کرونایی تقدیر کرد. این شرکت که در منطقه باجگاه قرار دارد، در ایام مبارزه با کرونا با در اختیار گذاشتن مواد ضد عفونی کننده کمک بزرگی به مقابله با این بیماری کردند.