سرهنگ ربیعی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان آوج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین پیرامون رفتارهای نژاد پرستانه آمریکا و جنبش عدالت خواهانه نفس که در روزهای اخیر در سر تا سر جهان شکل گرفته است اذعان کرد: دایه داران نظم جهانی و زندگی در رفاه و آرامش برای همه جهان اگر متصل به مکاتب الهی باشند همراهی مردمی را به دست می آورند و در غیر این صورت آنان که همه توانشان تنها جلوه ظاهر است خیلی زود رسوا می شوند.
وی ادامه داد: آمریکا که در نظر بسیاری از مردم مهد پیشرفت و رفاه اجتماعی است نشان داده است که برای رسیدن به هدف خود از هیچ عملی فروگزار نیست و این موضوع خیلی زود رسوایی به بار می آورد.
ربیعی تبیین کرد: تبعیض و نژاد پرستی که امروز تمام مردم دنیا را ناراحت کرده است پیش از این هم روال رفتاری دولت آمریکا بوده است ولی حالا به وضوح همه از این مسئله اعلام انزجار می کنند و این دست خدا است که دولت آمریکا را رسوا کرده است.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان آوج گفت: ظلم و ستم و تفکری که می خواهد ظالم بر گرده جهان سوار باشد همان طور که وعده خداوند است از بین رفتنی است.
وی در ادامه این گفت و گو با اشاره به رفتارهای دلباختگان به غرب و آمریکا بیان کرد: برخی ها به آمریکا به چشم معشوقی می نگرند که هیچ عیب و نقصی در آن باور کردنی نیست.
ربیعی افزود: شیطان گاهی برخی چیز ها را طوری شکیل جلوه می کند که نمی توان عیبی را برایش متصور شد، گاهی می بینیم که دلدادگان به آمریکا طوری رفتار می کنند که حتی می خواهند مشکل و عیب رخ داده را رفع و رجوع کنند، اتفاقی که در ماجرای جورج فلوید نمونه اش را دیدیم.
فرمانده سپاه شهرستان آوج در خاتمه یادآور شد: نپذیرفتن عیب و خطا از سوی جانبداران غرب به دور از منطق است و این دسته باید تلاش کنند به سوی واقعیت قدم بردارند.
1004/ت30/ب