۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
15:25
۱۶:۴۳

۱۳۹۹/۰۳/۲۶
مسئول بسیج جامعه زنان ناحیه ویژه زاهدان در گفت و گو با «بسیج»:

رونق بخشی به تولید در کشور راه حل اصلی عبور از مشکلات اقتصادی است

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه ویژه زاهدان گفت: تمامی مسئولان و کارگزاران در سطح مختلف باید در جهش تولید و هدف ایجاد رفاه عمومی در کشور از طریق جهش در تولید تلاش نمایند.

نصرت گلویی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه ویژه  زاهدان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان گفت: مقام معظم رهبری با اشراف کاملی که بر مسائل کشور و مردم دارد با رویکرد آسیب شناسانه و علمی بر نقاط قوت و ضعف فرصت‌ها و تهدیدات و نیاز اصلی با معیار و ملاک منافع ملی در راستای رفع این نیاز و با توجه به شرایط کشور و نیاز‌های عمومی مردم جهش تولید را به عنوان شعار سال تعیین و اعلام نمودن مشکلات اقتصادی کشور مشکل اصلی مردم در سال‌های گذشته بوده و جنگ اقتصادی دشمن هم بر حجم این مشکلات در سال‌های اخیر افزوده است.

وی افزود: رونق بخشی به تولید در کشور راه حل اصلی برای عبور از مشکلات اقتصادی کشور و مردم است.

گلوی ادامه داد: با تاکید بر اینکه باید یک کار ده برابری تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد می‌توان گفت تمامی مسئولان و کارگزاران در سطح مختلف باید در جهش تولید و هدف ایجاد رفاه عمومی در کشور از طریق جهش در تولید تلاش نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید