۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
07:45
کد خبر : 9249183
۱۹:۲۱

۱۳۹۹/۰۳/۲۶
سرهنگ امیدی کارشناس تاریخ و مسائل سیاسی بین الملل در سپاه امام حسن مجتبی(ع)

مبارزه با فساد از سوی دستگاه قضا، سرمایه اجتماعی بزرگی برای ملت ایران است

سرهنگ امیدی گفت: عملکرد آیت اله رئیسی سرمایه اجتماعی بزرگ و ارزشمندی از مردم خوب کشورمان را برای این نظام و انقلاب به ارمغان آوره است.

سرهنگ امیدی درجمع پایوران ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام حسن (ع) در نشست بصیرتی سیاسی با اشاره به مسائل روز و داخلی آمریکا و عدم مدیریت غرب و آمریکا بر ویروس کرونا بیان کرد: در مدیریت خوب کشور عزیزمان در مقابله با این ویروس منحوس موفق بوده ایم که این موفقیت حاکی از تعامل دستگاه ها و همراهی مردم در راستای حفظ سلامت جامعه است.

سرهنگ امیدی با اشاره به قدرت نمایی جبهه مقاومت و اعزام نفتکش های قول پیکر حامل سوخت به کشور ونزوئلا که به نوعی حیات خلوت آمریکاست گفت: پرچم کشور عزیزمان و جی پی اس فعال تداعی قدرت روز افزون جبهه مقاومت بوده و این مسائل تحت عنوان جابجایی تمدن ها است. تمدن ها از پیدایش تاریخ تا کنون به عناوین مختلف ایجاد و سپس با گذشت سالیان متمادی به اضمحلال کشیده می شود و تمدن دیگری قد علم می کند.

کارشناس تاریخ و مسائل سیاسی بین الملل در سپاه امام حسن مجتبی(ع) با جستاری به سخنان ابن خلدون در بحث تمدن اظهار کرد: هر تمدن پنج مرحله دارد که شامل مرحله ی زایش(تولد)، رشد، تکامل، پیری و مرحله سقوط می باشد که این مراحل در تمامی تمدن ها اتفاق افتاده است و هیچ تمدنی نیز از این امر مستثنا نیست.

امیدی عنوان کرد: تمدن غرب نیز در حال پیری و سقوط است و نشانه های آن نیز اعتراضات و اغتشاشات هر روزه در این کشور ها است. جریان غرب در کشور با سرکار آمدن این مجلس انقلابی نمرده است بلکه خود را به مرگ زده است. خصوصا بعد از این اتفاقات در آمریکاٰ اگر چه این اتفاقات به نفع جریان انقلاب است.

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سخنان ترامپ مبنی بر بالا بردن دست تسلیم در صورت شکست در انتخابات افزود: در این صورت دموکرات ها بر سر کار خواهند آمد. همان هایی که اوباما گفت بدون شلیک حتی یک گلوله پیچ و مهره هسته ای ایران را برچید و غرب گرایان تمام امیدشان برای بازگشت به برجام روی کار آمدن دموکرات هاست.

امیدی تصریح کرد: دو قطب اصلی قدرت در دنیا وجود دارد که در مقابل هم صف آرایی کرده اند که شامل جریان قدرت غربی به سرکردگی آمریکا و دیگری جریان مقاومت اسلامی است.

این مسوول سیاسی با اشاره به اقداماتی که هر دو جریان در مقابل هم انجام داده اند اضافه کرد: اقدامات جریان مقاومت بعد از شهادت سردار سلیمانی یک خیزش عظیمی در جهان اسلام به وجود آورد.

کارشناس تاریخ و مسائل سیاسی بین الملل در سپاه امام حسن مجتبی(ع) ادامه داد: در کشورهای محور مقاومت حتی در کشور هایی مغنند ایتالیا مملو از عکس سردار بود. اینک در مقابل کاخ سفید راهپیمایی انجام می شود در حالی که عکس سردار سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس را در دست دارند و با ذکر تکبیر تظاهرات می کنند. همین خیزش مردمی که همان سرمایه اجتماعی برای ما به ارمغان آورد در انتخابات بسیار به ما کمک کرد.

امیدی اضافه کرد: هیچ کشوری بدون سرمایه اجتماعی نمی تواند به حیات خود ادامه دهد.

وی در ادامه به طرح پرچم آمریکا و آتش زدن آن توسط مردم آمریکا اشاره کرد و یادآور شد: چون این پرچم نشانه نظام سلطه بر دنیا و همچنین بر مردم آمریکاست و مردم آن پرچم را قبول ندارند و خود پرچم جدیدی را بدون داشتن ستاره به اهتزار در آورده اند.

کارشناس تاریخ و مسائل سیاسی بین الملل در سپاه امام حسن مجتبی(ع) به موفقیت های چشم گیر ریاست قوه قضائیه اشاره کرد و افزود: اینکه آیت اله رئیسی خود برخلاف روئسای ادوار گذشته قوه قضائیه خود از بدنه این دستگاه است و آسیب ها را به خوبی می شناسد، نقطه قوت است که مبارزه با مفاسد را از داخل قوه قضائیه آغاز نموده و رسیدگی به پرونده فساد اکبر طبری نمونه بارز آن بوده و این عملکرد آیت اله رئیسی سرمایه اجتماعی بزرگ و ارزشمندی از مردم خوب کشورمان را برای این نظام و انقلاب به ارمغان آوره است.

 

1008/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید