منوچهر حبیبی معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، با اشاره به اهمیت توجه به خطرات ناشی از بیماری کرونا بیان کرد: کرونا بی رحم ترین پدیده یک قرن اخیر است و در راستای پیشگیری از این بیماری، استفاده از ماسک در ادارات بویژه بانک ها و شهرداری ها الزامی است.
وی گفت: بهترین و ساده ترین و کم هزینه ترین شیوه مبارزه و مقابله با کرونا، استفاده از ماسک است.
این مسوول ارشد سیاسی استان اظهار کرد: توصیه های موکد سازمان جهانی بهداشت و متخصصان امر، ضرورت استفاده از ماسک در مراودات، اجتماعات، خریدها، حضور در بازار به ویژه تجمع های بالای ۳ نفر می باشد.
حبیبی عنوان کرد: به مسوولین ادارات، دستگاه های اجرایی و به ویژه بانک ها و شهرداری ها تذکر داده شده است که ارباب رجوع و مراجعان حتماً می بایست ماسک داشته باشند.
وی افزود: بانک ها و شهرداری هایی که مراجعان و ارباب رجوع بیشتری دارند، حساسیت و اهمیت موضوع مضاعف می شود، لذا این مهم می بایست جدی انگاشته شود.
حبیبی گفت: دستگاه های اداری موظفند، استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک را افزایش دهند و جز در موارد ضروری از ارائه خدمات حضوری اجتناب نمایند.
۱۰۱۰/ت۳۰/ب