۲۶ / اسفند / ۱۴۰۳ - 16 March 2025
22:10
کد خبر : 9250692
۱۱:۳۱

۱۳۹۹/۰۴/۰۲
فرمانده انتظامی سوادکوه:

باند اراذل و اوباش در سوادکوه متلاشی شد

ماموران انتظامی سوادکوه در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، موفق به شناسایی ۵نفر از اراذل و اوباش منطقه که با تشکیل باندی قصد برهم زدن امنیت و آرامش شهروندان را داشتند، شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، سرهنگ عبدالله اکبری فرمانده انتظامی سوادکوه گفت: ماموران انتظامی سوادکوه در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، موفق به شناسایی ۵نفر از اراذل و اوباش منطقه که با تشکیل باندی قصد برهم زدن امنیت و آرامش شهروندان را داشتند، شدند.

اکبری افزود: ماموران کلانتری۱۱ پل سفید با همکاری یگان‌های اطلاعاتی و عملیاتی این شهرستان پس از هماهنگی با مرجع قضائی، در عملیات ضربتی این افراد را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی سوادکوه  ادامه داد: این افراد که دارای سوابق متعدد کیفری نیز بودند پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

اکبری خاطرنشان کرد:‌از این باند ۲ قبضه سلاح شکاری، ۲۱عدد فشنگ، ۲قبضه شمشیر و مقادیر قابل توجهی موادمخدر کشف و ضبط شد./صداوسیما

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید