خبرهای داغ:
بخشدار پیرسلمان در گفت‌وگو با «بسیج» خبر داد

خیز بیماری کووید ۱۹ در شهر آجین

بخشدار پیرسلمان گفت: متاسفانه در چند روز اخیر با توجه به کاهش حساسیت مردم، شاهد خیز بیماری کووید ۱۹ بوده‌ایم که  تعدادی از همشهریان شهر سبز آجین را نیز راهی بیمارستان‌ کرد.
کد خبر: ۹۲۵۱۱۳۴
|
۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶

خیز بیماری کووید ۱۹ در شهر آجینمحسن عزیزی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد اظهار داشت: متاسفانه در چند روز اخیر با توجه به کاهش حساسیت مردم، شاهد خیز بیماری کووید ۱۹ بوده‌ایم که تعدادی از همشهریان شهر سبز آجین را نیز راهی بیمارستان‌ کرد و به طور قطع با این روند خیز کرونا در آینده شاهد افزایش بیماران مبتلا خواهیم بود.

وی افزود: از مهمترین دلایل و عوامل شیوع و خیز مجدد این ویروس منحوس را برگزاری مراسمات عروسی و ختم در محیط‌ و فضاهای بسته است.

بخشدار پیرسلمان اظهار داشت: ضمن  قدردانی از مردم که تاکنون با مدافعین سلامت و ستاد کرونای بخش پیرسلمان همکاری و تعامل  داشته‌اند، از همه همشهریان شریف شهر آجین عاجزانه تقاضا داریم برای حفظ سلامت خود، همشهریان، سالمندان و والدین، از برگزاری مراسمات عروسی و ختم و هر گونه تجمع بیش از 10 نفر خودداری کنند در غیر اینصورت شاهد گسترش روزافزون این بیماری خواهیم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار