۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
02:50
کد خبر : 9251987
۰۹:۵۹

۱۳۹۹/۰۴/۰۷
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس:

شهید بهشتی بزرگترین خدمات را به انقلاب و اسلام انجام داد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه بندرعباس گفت : شهید دکتر بهشتی بزرگترین خدمات را به انقلاب و اسلام انجام داد.

حجت الاسلام موسی خالصی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه بندرعباس به مناسبت فرارسیدن هفتم تیر سالروز شهادت شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان گفت: پس از قیام امام خمینی (ره)مبارزات شهید بهشتی به طور رسمی و سازمان یافته با تکیه بر رهبری امام که خود تربیت یافته مکتب ایشان بود در ابعاد گوناگون آغاز شد.

  وی  خاطرنشان کرد:مبارزات عقیدتی وی بر این اساس بود که در جمع روشنفکران راجع به مسائل اسلامی آرا و نظرات نوینی ارائه می‌کرد که با طرز تفکر قشریون سنتی وفق نمی داد.

 مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه درناحیه بندرعباس یاد آورشد: آن شهید بزرگوار بیش از دیگر یاران امام و انقلاب مورد هدف تهمت منافقین کوردل  قرار گرفت و شهید بهشتی در پرتو جامعیت بی‌نظیری که داشت توانست در مدت کوتاهی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بزرگترین خدمات را به اسلام و انقلاب به عمل آورد آثار ارزشمندی از خود به جا بگذارد که از جمله عوامل تضمین کننده راه آینده این حرکت عظیم اسلامی می‌باشد.


خالصی افزود: حضور فعال و موثر در شورای انقلاب اسلامی و تلاش مستمر برای جلوگیری از انحراف این شورا توسط غرب آوران، مدیریت مجلس خبرگان و تنظیم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایفای نقش حیاتی از طریق حزب جمهوری اسلامی در تشکیل مجلس کوشش مستمر برای تشکیل دولت مکتبی شهید رجایی و مبارزات با جریان آمریکایی بنی صدر گوشه ای از خدمات فراموش نشدنی شهید بهشتی رحمة الله علیه می باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید