۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
11:49
کد خبر : 9252981
۰۹:۳۹

۱۳۹۹/۰۴/۱۰

بانوان طلبه مسجدسلیمان در میدان تغسیل و تکفین اموات کرونایی

در پی شیوع ویروس کرونا در استان خوزستان و افزایش موج مبتلایان، با اعلام درخواست نیرو جهت تجهیز اموات، گروه از بانوان طلبه در این خصوص، پیش‌قدم شدند.

خانم قنبری، معاون فرهنگی مدرسه علمیه خواهران مسجدسلیمان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اهواز، در خصوص انجام مراحل تغسیل و تکفین اموات کرونایی، اظهارداشت: در پی شیوع ویروس کرونا در استان خوزستان و افزایش موج مبتلایان به این ویروس خطرناک، متأسفانه تعدادی از همشهریان عزیز جان خود را از دست دادند که در این راستا با اعلام درخواست نیرو جهت تجهیز اموات، گروه از بانوان طلبه برای تغسیل و تکفین اموات کرونایی خانم، پیش‌قدم شدند.

وی تصریح کرد: در اقدامی جهادی و خداپسندانه طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) با همکاری بسیج خواهران شهرستان، جهت تغسیل و تکفین اموات کرونایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و انجام امور شرعی در این فریضه مقدس ورود پیدا کرده و همچنان نیز این خدمت مخلصانه و داوطلبانه در حال انجام است.

 قنبری تصریح کرد: از همه هم‌وطنان عزیز درخواست می‌کنیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و با جامعه پرتلاش پزشکی نیز کمال همکاری را داشته باشند.

انتهای پیام./


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید