۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
14:00
کد خبر : 9253703
۱۶:۵۴

۱۳۹۹/۰۴/۱۲
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه شهرستان اشتهارد در گفت‌وگو با «بسیج»:

حقوق بشر در نزد آمریکا صرفا کارکرد ابزاری دارد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان اشتهارد با بیان اینکه آمریکایی ها دارای سیاه ترین پرونده و کارنامه در بحث حقوق بشر و حقوق اولیه انسانی هستند، گفت: حقوق بشر در آمریکا صرفا یک شعار و ابزاری برای اجرای سیاست های خصمانه در منطقه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام و المسلمین ملک در گفت و گو با خبرنگار بسیج با بیان اینکه علت نامگذاری هفته حقوق بشر آمریکایی را سالروز حمله به هواپیمایی مسافربری ایران دانست، اظهار داشت: جنایت هولناک آمریکا در این روز و هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس یکی از روشن ترین عوامل نقض حقوق بشر در دنیا و یکی از غم انگیزترین روزهای تاریخ برای مردم ایران است. 

 حقوق بشر در نزد آمریکا صرفا کارکرد ابزاری دارد

وی یکی دیگر از دلایل این نامگذاری را سیاست های دوگانه و ضد حقوق بشری آمریکا علیه کشورهای دنیا به خصوص جمهوری اسلامی ایران بیان کرد، افزود: آمریکایی ها خود را ناجی در قضیه حقوق بشر معرفی می کنند در صورتی که کوچکترین اعتقاد و عملی در بحث حقوق بشر نداشته و ندارند و خود بزرگترین نقض کننده حقوق بشر هستند.

حجت الاسلام والمسلمین ملک با اشاره به جنایات رژیم سعودی در منطقه و به خصوص در کشور های یمن، عراق و سوریه، تصریح کرد: تمام این جنایات و جنگ افروزی ها با حمایت و پشتیبانی مستقیم آمریکا صورت می گیرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان اشتهارد در پایان با اشاره به ایجاد تحریم های ظالمانه علیه کشورمان ایران، خاطر نشان کرد: تحریم ها یکی از موارد روشن نقض حقوق بشر از سوی آمریکا است و این کشور حتی از تحریم تجهیزات پزشکی و دارویی تا فشارهای هسته ای بر علیه مردم ایران دریغ نمی کنند .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید