۲۸ / اسفند / ۱۴۰۳ - 18 March 2025
23:41
کد خبر : 9256564
۱۶:۴۶

۱۳۹۹/۰۴/۲۲

پای کار بودن دستگاه‌ها برای گره‌گشایی از مشکلات مردم شاهرود

فرماندار شاهرود گفت: دستگاه‌های اجرایی این شهرستان برای گره‌گشایی از مشکلات مردم پای‌کار هستند.
پای کار بودن دستگاه‌ها برای گره‌گشایی از مشکلات مردم شاهرودبه گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، نادر فخری در جلسه کمیسیون ماده ۵ شهر شاهرود که به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان در سالن جلسات فرمانداری شاهرود برگزار شد، اظهار کرد: به‌روز شدن پرونده‌های ماده ۵ شهر شاهرود از اقدام‌های مؤثر استانداری سمنان است که از تلاش‌های معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری در پیشبرد این برنامه مهم و برگزاری این جلسات مؤثر نهایت قدردانی را دارم.
وی افزود: دستگاه‌های اجرایی شهرستان شاهرود برای گره‌گشایی از مشکلات مردم پای‌کار هستند و ادامه این روند مطلوب در اتمام طرح‌های عمرانی شهرستان تأثیر شایانی دارد.
فرماندار شاهرود بیان کرد: در ماه‌های گذشته برای گره‌گشایی از مشکلات عمرانی، زیرساختی و اقتصادی شاهرود اقدامات مهمی انجام شد که این رویه مؤثر با تلاش مسؤولان مرتبط ادامه می‌یابد.
فخری خاطرنشان کرد: از تلاش و مساعدت‌های استاندار سمنان در گره‌گشایی از مشکلات اقشار مختلف مردم با پیگیری‌های مستمر قدردانی می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید