به گزارش خبرگزاری بسیج از ناحیه بسیج دانشجویی اصفهان : دکتر سید جلال حسینی کارشناس مسائل سیاسی در این نشست، با نگاهی به بیانیه گام دوم انقلاب چشم انداز های بلند مدت کشور را امید بخش دانست و اذعان داشت در بیانیه صادره از فرماندهی معظم کل قوا یکی از مولفه های این امید صادق رتبه ایران در منابع و مواد اولیه کشور است که جزء رتبه های برتر در بین کشور های جهان می باشد که این خود حاکی از امید بخش بودن چشم انداز آینده نظام است.
دکتر حسینی افزود : عده ای افول آمریکا را بعد از رسیدن کشتی های تجاری ایران به ونزوئلا می دانند اما در اصل این افول، از مورد هدف قرار دادن پایگاه ارتش تروریستی ایالات متحده امریکا در عین الاسد عراق آغاز شده است.
همچنین این کارشناس مسائل سیاسی اذعان داشت : پایگاه عین الاسد امریکا به نقل از ژنرال های ارشد ارتش متجاوز و تروریستی این کشور یکی ازبزرگترین و پر هزینه ترن پایگاه های نظامی امریکا در کشور های دیگر بوده است.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |