به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، ایرج کیانی جانشین بسیج اساتید استان چهارمحال و بختیاری در مصاحبه ای که با روابط عمومی این سازمان به بحث نفوذ پرداخت.
وی یکی از اقسام نفوذ را نفوذ فردی دانست که این قسم نفوذ دربرابر نفوذ جریانی قرار دارد و گفت:در خصوص نفوذ فردی این نکته را اشاره کنم که در این نوع نفوذ عنصر نفوذی با ظاهری موجه و پوشش مورد اعتماد وارد صحنه شده و با برقراری روابط موثر در بدنه تصمصمگیری و تصمیم سازی سازمانها رخنه کرده و با بهره گیری از شخصیت های موثر و ذی نفوذ براساس مدیریت ادراک نخبگان فرآیند تصمیم سازی را به دلخواه خود هدایت می کند.
وی افزود : دراین نفوذ فرد متنفذ با تزریق اطلاعات نادرست و جهت دار و فضا سازی دروغین ذهن فرد تصمیم ساز را دچار انحراف می نماید. چنین الگویی را می توان در برخی خواص انقلابی در دهه دوم و سوم مشاهده کرد که به تدریج از روحیه انقلابی گری و آرمان خواهی دست برداشته و نقشه های شوم دشمنان انقلاب را در استحاله نظام پیگیری می کنند. اما در نفوذ جریانی که بسیار زیان بارتر است نفوذ به صورت شبکه ای بوده و عموم جامعه را مورد هدف قرار می دهد. در فتنه های متعدد از جمله فتنه سال ۸۸ برخی مردم و خواص نقش پیاده نظام دشمن را ایفا می کردند و براثر غفلت و تغافل آب بر آسیاب دشمن می ریختند.
انتهای پیام/
منبع:روابط عمومی جنبش استادی بسیج استان چهارمحال و بختیاری