۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
02:28
کد خبر : 9258989
۱۹:۰۸

۱۳۹۹/۰۴/۳۰
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی خبر داد

دستگیری سارقان محموله های ترانزیتی در تبریز

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان‌شرقی از دستگیری ۹ نفر از اعضای باند سرقت محموله های ترانزیتی در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، سردار عبدی گفت: در پی وصول چهار فقره پرونده نیابتی از شهر‌های بندرعباس و آذرشهر مبنی بر سرقت کالا‌های ترانزیت شده متشکل از پسته، مغز بادام و لوله‌های مسی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی آذربایجان شرقی قرار گرفت.

وی با اشاره به تشدید اقدامات پلیسی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و سرقت، افزود: در این راستا کارآگاهان پلیس آگاهی پس از ساعت‌ها کار تحقیقاتی و انتظامی، ۹ نفر از اعضای این باند را که شامل سه سارق و شش مال خر بودند، شناسایی و دستگیر کردند.

سردار عبدی افزود: سارقان دستگیر شده در تحقیقات پلیسی به سرقت محموله‌های ترانزیت اعتراف کردند که برابر اعلام کارشناسان ارزش کل اموال مسروقه ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: متهمان دستگیر شده برای تعیین تکلیف به دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تبریز معرفی شده و از آن طریق با قرار متناسب قانونی روانه زندان شدند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید