به گزارش خبرگزاری بسیج قروین، محمد رمضانی رئیس حوزه قضائی بخش شال در خصوص تعداد بازداشتی های حوزه قضائی شال گفت: سعی بر آن بوده است که قرارهای تامین کیفری به گونه ای صادر گردد که منتهی به بازداشت متهمین نگردد.
وی گفت: در این راستا در سه ماهه نخست سال جاری این حوزه قضائی از مجموع 66 قرار تأمین صادرشده تنها 10 مورد منتهی به بازداشت گردیده و بازداشت شدگان نیز با ایداع وثیقه یا معرفی کفیل ظرف چند روز آزاد گردیده اند و هم اکنون تنها یک زندانی تحت قرار در این حوزه قضائی وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به نظام نیمه آزادی در راستای کاهش جمعیت کیفری بیان کرد: در سه ماهه نخست سال جاری دو زندانی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی (پابند) قرار گرفته و بدین وسیله از زندان آزاد شده اند.
رئیس حوزه قضائی شال همچنین به آمار سایر عناوین منتهی به کاهش جمعیت کیفری زندانها اشاره کرد و افزود: 23 نفر از محکومین مشمول مرخصی پایان حبس، آزادی مشروط اعطاء، عفو، تعلیق مجازات و مجازات های جایگزین حبس قرار گرفته اند.
این مقام قضائی در پایان تصریح کرد: باعنایت به مراتب مذکور رویکرد این حوزه قضائی در استفاده از تأسیسات قانونی به منظور کاهش جمعیت کیفری زندان می باشد.
۱۰۱۰/د۳۰/ب