امام جمعه شهرستان زابل:

حج یکی از پایه‌های اسلام است

امام جمعه شهرستان زابل گفت: اگر جهان اسلام روی اصول و ارزش‌ها بایستد و وحدت و اتحاد داشته باشند می‌توانند در اوج پیروزی‌ها باشند.
کد خبر: ۹۲۶۲۱۹۶
|
۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
حجت الاسلام علی اکبر کیخا امام جمعه شهرستان زابل در خطبه های نماز عید سعید قربان گفت: روز عید سعید قربان روزی است که حضرت ابراهیم(ع) یکی از پیامبران اولی العزم مامور شدند تا اسماعیل فرزند خود را به پیشگاه خداوند متعال قربانی کنند، حضرت ابراهیم(ع) در این امتحان سربلند بیرون آمد، به امر الهی تیغ گلوی اسماعیل را نبرید و دستور آمد که قوچ را قربانی کند. ما باید هر لحظه این آمادگی را داشته باشیم و آنقدر عبد خدا باشیم که به امر الهی از بذل جان خویش و عزیزان خود دریغ نکنیم.
 
وی افزود:کاری که حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام داد و به ظاهر مناسک حج را نیمه تمام گذاشتند و با قافله خود از مکه به سمت کربلا حرکت کرد و در واقع قربانیان خود را به منای کربلا آورد و در پیشگاه خداوند متعال اربا اربا شدند تا دین بماند.

کیخا ادامه داد: حج یکی از پایه‌های اسلام است، همه ساله در ایام خاص حجاج از همه جای جهان در بیت الله الحرام جمع می‌شوند و اعمال شرعی و مناسک حج را که از حضرت ابراهیم (ع) به یادگار مانده است را انجام می‌دهند. امسال به جهت شرایط خاص بیماری کرونا حج تمتع تعطیل شد و فقط افرادی از عربستان اعمال را انجام می‌دهند. ان شاءالله به اذن خدای متعال و به برکت عبادات، توسلات و این ایام تا عید غدیر و به ویژه در ایام محرم که وقت ویژه توسل به سیدالشهداء است این ویروس منحوس در تمام جهان ریشه کن شود.

امام جمعه زابل ادامه داد: امیدواریم مراسمات محرم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در فضای باز و با شرایط ایام بیمار‌ی کرونا برگزار گردد.

این مسئول با تاکید بر این مطلب که حضرت آقا در پیامی که به مناسبت ایام حج صادر نمودند به اهمیت حج و ایمان به خدای متعال متذکر شدند، تصریح کرد: در این ایام اهمیت حج ابراهیمی را بیشتر متوجه شدیم، همچنین در بخشی از پیام معظم له فرمودند که اگر جهان اسلام روی اصول و ارزش‌ها بایستد و وحدت و اتحاد داشته باشند می‌توانند در اوج پیروزی‌ها باشند.

کیخا افزود: رزمایش پیامبر اعظم که به همت سبزپوشان سپاه پاسداران در بندرعباس برگزار شد، پرتاب موشک بالستیک که در زمین قرار داده شده بود در جهان بی نظیر است، اما فرزندان ایران اسلامی و سبزپوشان سپاه پاسداران این موشک را تولید نمودند. این از عنایات حضرت حق است.

وی بیان کرد: امام راحل عظیم الشان فرمودند: "ما می‌توانیم"، در همه عرصه‌ها توانستیم ثابت کنیم، هر کجا انقلابی عمل کردیم پیروز شدیم و جهان را مات و مبهوت کردیم و هرکجا از ارزش‌ها و راه شهدا فاصله گرفتیم عقب ماندیم.
 
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار