۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
18:30
کد خبر : 9262565
۱۲:۵۱

۱۳۹۹/۰۵/۱۲
مدیرکل سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین:

اشتغال زایی جدی ترین و مهمترین خدمت کمیته امداد است

مدیرکل سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین گفت: یکی از جدی ترین و مهمترین سیاست های کمیته امداد و ما نیز علاقه داریم در این امر مددجویان تحت حمایت خود را از خدمات اشتغال زایی بهره مند سازیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج  قزوین، محمدعلی محمدی در دیدار با مدیل کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: کمیته امداد امام (ره) خدمات مختلفی دارد که هر کدام دارای اهمیت است و ما به واسطه تحت حمایت قرار دادن خانواده زندانیان در انجمن حمایت از زندانیان، از اهمیت و برجستگی این تلاش اطلاع کامل داریم.

وی ادامه داد: خانواده مددجو نیازهای مختلفی دارد که رسیدگی به این نیازها دارای ظرافت و پیچیدگی های خاص خودش است.

مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قزوین گفت: یکی از جدی ترین و مهمترین سیاست های کمیته امداد و ما نیز علاقه داریم در این امر مددجویان تحت حمایت خود را از خدمات اشتغال زایی بهره مند سازیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت هایی برای اشتغال زندانیان ایجاد شده است تا در محیط زندان و خارج از زندان به فعالیت بپردازند.

در ادامه مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان قزوین گفت: در بحث اشتغال مددجویان تحت حمایت انجمن حمایت از زندانیان، بنیاد تعاون استان در حال فعالیت است و اقدامات مختلفی داشته است.

مجید زکی زاده تصریح کرد: هم اکنون خدماتی چون بسته بندی قند و شکر، پخت نان، کشاورزی، زنبورداری، گلخانه و گاوداری از جمله اقداماتی است با فعالیت در این بخش ها، ضمن ایجاد اشتغال برای زندانیان بستر درآمدزایی را برای آنها فراهم کرده ایم.

وی ادامه داد: البته درآمد زندانیان از این فعالیت ها بدون هیچگونه دخل و تصرفی به حساب بانکی آنها واریز می شود تا خانواده زندانی برای امرار معاش استفاده کند.

وی یادآورشد: بیش از هزار و ۳۰۰ خانواده زندانی تحت حمایت انجمن حمایت از زندانیان استان قزوین هستند که از این تعداد ۴۸۴ خانوار از کمیته امداد امام (ره) خدمات دریافت می کنند.

1004/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید