۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
01:55
کد خبر : 9263887
۰۹:۴۰

۱۳۹۹/۰۵/۱۶
کارشناس دینی و مذهبی:

اساس اسلام بر ولایت بنا شده است

حجت الاسلام ابوالقاسم قربانی، اساس اسلام را بر مبنای ولایت دانست و گفت: عزت و اقتدار امروزه ما نیز به برکت همین ولایت است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام ابوالقاسم قربانی در جشن میلاد امام هادی علیه السلام و عید بزرگ غدیر که همزمان بادهه امامت و ولایت در  ناحیه مقاومت بسیج عشایری با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزارشد، ضمن تبریک به مناسبت میلاد امام هادی (علیه السلام) و بزرگداشت دهه امامت و ولایت و فرارسیدن عید غدیر، گفت: واقعه بزرگ غدیر خم سند ولایت و امامت مولای متقیان علی علیه السلام و در حقیقت شناسنامه ی شیعه است.

وی افزود: غدیر خم از واقعه هایی است که شیعه و سنی روی آن اجماع و اتفاق نظر دارند و کسی پیدا نمی شود که آن را انکار کند.

قربانی در ادامه گفت: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله در خطبه ای که در این واقعه ایراد فرمودند ابتدا به سه موضوع؛ وحدانیت خدا، ولایت، و فضایل حضرت علی علیه السلام پرداختند و سپس ایشان را به عنوان ولیّ پس از خود برای امت معرفی کردند و مردم به مدت سه شبانه روز در آن مکان حضور داشتند و با مولای متقیان حضرت علی علیه السلام بیعت نمودند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان بیان کرد: اسلام دین عزت و کرامت و اقتدار است. خدای متعال انسان را با آفرینش او و مسخر گردانیدن همه چیز برای او تکریم کرده است و به هیچکس اجازه‎ی ظلم و توهین و جسارت و شکستن این کرامت را نداده است حتی به خود انسان اجازه نداده آبروی خود را ببرد.

وی تصریح کرد: منطق اسلام « لا تظلمون و لا تظلمون» است ، اجازه‎ی ظلم کردن ندارد و در مقابل ظلم هم نباید ساکت بنشیند؛ اما آنکس که این عزت و اقتدار و کرامت را برای فرد و جامعه محقق می‎کند ولایت است. اسلام بر ولایت بنا شده و اگر ولایت نباشد قوام اسلامی نخواهد بود.

قربانی گفت: عزت و اقتدار امروزه‎ی ما هم به برکت ولایت و رهبری امامین حکیم و فرزانه‎ی انقلاب اسلامی است. ولایت پاکترین و والاترین مقام است. در زیارت جامعه کبیره که از لسان مبارک امام هادی علیه السلام نقل شده است به زیبایی خصوصیات و جایگاه ویژه ی اولیای الهی بیان شده است.

وی افزود: تزکیه‎ی نفس و خودسازی رهبری جامعه است که می‎تواند انقلاب را به نتیجه و آن را از بحران های متعدد به سلامت عبور دهد.

کارشناس مسایل دینی خاطر نشان کرد: "عزت و اقتدار" ، صبر و استقامت و ایستادگی می‎خواهد. سخن خداوند، انبیاء و اولیای الهی و امامین انقلاب اسلامی هم همین است که سخنی عقلی و منطقی است و خداوند فرمود:« خذوا ما آتیناکم بقوة » ثمره ایستادگی قطعا عقب نشینی دشمن و تحقق وعده ی الهی خواهد بود.

درپایان این مراسم یکی از ذاکران اهل بیت علیهم  السلام در وصف مولا امیرالمومنین  علی علیه السلام به مولود خوانی پرداخت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید