۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۰:۵۱
کد خبر : 9265973
۱۳:۵۹

۱۳۹۹/۰۵/۲۲
نخبه قرآنی هرمزگان:

توکل کردن به خداوند در همه امور می‌تواند گره‌گشا باشد

توکل کردن به خداوند در همه امور می‌تواند گره‌گشا باشد
بتول زرنگاری که متولد جزیره هرمز است امروز به عنوان یک بانوی موفق و یک نخبه قرآنی در استان شناخته می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان ،زرنگاری با مدرک کارشناسی ارشد حوزه علمیه در رشته تفسیر و علوم قرآنی در قالب مبلغ حوزه علمیه، استاد دانشگاه علوم قرآنی بندرعباس و دبیری آموزش و پرورش به جامعه استان خدمات شایانی ارائه کرده‌اند .
کتاب آثار اجتماعی انفاق از دیدگاه قرآن و روایات تالیف  این نخبه قرآنی می باشد و همچنین چندین مقاله در خصوص افاق و حجاب نیز از ایشان در نشریات مختلف منتشر شده است .
وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان گفت :توکل به خداوند تلاش و جدیت در امور و همراهی خانواده رمز موفقیت انسان میباشد.
خانم زرنگاری افزود: به جوانان توصیه می‌کنم که نسبت به چارچوب‌های نظام و انقلاب پایبند باشند و بصیرت دینی و انقلابی خودشان را افزایش دهند و در طبیعت از فرامین رهبر معظم انقلاب کوشا باشند و همیشه به خداوند توکل کنند تا در مسیر ترقی و تعالی و پیمودن پله های پیشرفت علمی و اخلاقی موفق باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید