۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
17:24
کد خبر : 9266535
۲۳:۳۷

۱۳۹۹/۰۵/۲۵
مراسم تکریم ومعارفه فرمانده حوزه امام موسی کاظم(ع) ناحیه مقاومت بسیج تیران و کرون

مراسم تکریم ومعارفه فرمانده حوزه امام موسی کاظم(ع)

مراسم تکریم ومعارفه فرمانده حوزه امام موسی کاظم(ع) ناحیه مقاومت بسیج تیران و کرون با حضور مسئولان و امام جمعه شهرعسگران و شورای حوزه در محل حوزه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان تیران و کرون ، سرهنگ رازی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تیران و کرون با گرامیداشت یاد شهدای 8 سال دفاع مقدس وشهدای مدافع امنیت و مدافع حرم فرمودند:ماموریت و وظیفه اصلی سپاه و بسیج این است که برای این انقلاب و نظام یار جمع کنیم و انها را تربیت کنیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تیران و کرون با اشاره به اینکه بسیج به صورت داوطلبانه و خودجوش در همه صحنه ها حضور دارد از کرونا وسیل و زلزله گرفته و... بدون هیچگونه چشمداشتی آماده خدمت به مردم است.

سرهنگ رازی گفت: بسیجی بودن به بصیرت و ایمان بستگی دارد بصیرت به او کمک می کند که الان چگونه و چطور و چه موقع کارکنیم اقدامات مناسب بسیج باعث الگو دهی و الگوگیری شده است که از جمله ان در مقابله با این بیماری کرونا باعث شد که همه به میدان بیایند و این توسط بسیج الگو دهی شد.

ایشان افزودند:بسیج یک امر منطقی و یک امر فکری و ریشه است بسیجی بودن امروز یک افتخار است چون مایه سرافرازی و سربلندی است درکشورهرجا روحیه بسیجی وجهادی بود ما موفق بودیم.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ بسیج، معنویت شجاعت و غیرت است گفت: ما باید طوری رفتار کنیم که مردم را جلب کنیم ،بسیجی باید نمونه اخلاق رفتار و نمونه رعایت مقررات باشد بسیجی باید بیشتر مقررات و قوانین را رعایت کند چون بیشتر دلش برای این انقلاب می سوزد.

درپایان ایشان با تشکر از زحمات برادر سلیمی در زمان تصدی مسئولیت فرمانده حوزه امام موسی کاظم(ع)، برادر جدیدی را به عنوان فرمانده جدید حوزه معرفی کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید