۲۰ / فروردين / ۱۴۰۴ - 09 April 2025
22:44
کد خبر : 9267541
۱۱:۲۱

۱۳۹۹/۰۵/۲۸

جانشین سپاه تکاب با آزادگان دیدار کرد

جانشین فرمانده سپاه تکاب با آزادگان این شهرستان دیدار کرد.

به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به کشور، جانشین سپاه تکاب با همراهی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه این شهرستان و فرمانده حوزه شهید فتاحی با آزاده و جانباز سرافراز این شهرستان، محسنی دیدار کردند.

جانشین سپاه تکاب در این دیدار ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، گفت: روز ۲۶ مرداد سال ۱۳۶۹، میهن اسلامی شاهد حضور اولین گروه آزادگان سرافرازی بود که پس از سال‌ها اسارت در زندان‌ها و اسارت‌گاه های رژیم بعث عراق، قدم به خاک پاک میهن اسلامی خود گذاشتند.

عباسیان افزود: آزادگان، صبورتر از سنگ صبور و راضی ترین کسان به قضای الهی بودند، اینان سینه هایی فراخ تر از اقیانوس داشتند که از همه جا و همه کس بریده و به خدا پیوسته بودند، آزاده نامیده شدند چون از قید نفس و نفسانیات رهایی یافته بودند.

وی در خاتمه گفت: این روز، روز شادی ملت است، روزی که نه تنها خانواده های آزادگان خوشحال شدند بلکه تمام آزادگان جهان شاد بودند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید