دیدار مدیرعامل و رئیس کارخانه قند شیروان با فرمانده سپاه شهرستان
مدیرعامل و رئیس کارخانه قند شیروان با فرمانده سپاه شهرستان دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، فرمانده سپاه شیروان گفت: امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "جهش تولید" نامگذاری و مزین شده و بخش قابل توجهی از تلاش ها برای تحقق اهداف این شعار؛ بر دوش کارگران و کارفرمایان قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه سپاه و بسیج همواره در کنار جامعه تولید قرار دارد و در این شرایط اقتصادی از آنان حمایت همه جانبه خواهد کرد.
وی از کارگران به عنوان سربازان جنگ اقتصادی نام برد و گفت: امیدواریم با همت و تلاش جامعه کار و تولید و پشتیبانی و حمایت همگانی از این قشر زحمتکش، زمینه تحقق رونق و "جهش تولید" در جامعه فراهم گردد.
میرعامل کارخانه قند شیروان هم با قدردانی از حمایت های سپاه و بسیج از جامعه کارگری شیروان؛ کارنامه این نهاد انقلابی در حوزه خدمت رسانی به کارگران و کارفرمایان واحدهای تولیدی را موفقیت آمیز و رضایت بخش توصیف کرد و افزود: این حمایت ها بخصوص در این شرایط خاص اقتصادی و وضعیت ناشی از آسیب های کرونا، موجبات دلگرمی جامعه کارگری و کارفرمایی شیروان را سبب شده است.
در پایان هم لوح تقدیر به فرمانده سپاه از سوی مجموعه کارخانه قند اهداء شد.