بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ ولی مشهدی ، رئیس کمیته امداد شهرستان شازند با بیان اینکه پرداخت به موقع زکات درمانی به مشکلات اقتصادی جامعه است ، گفت: فقرا و نیازمندان و اقشار آسیبپذیر در اولویت دریافت زکات هستند و با جمعآوری زکات میتوانیم بعضی از مشکلات نیازمندان را برطرف کنیم.
وی افزود: با مدیریت و استفاده بهینه از زکات چه بهصورت نقدی و چه غیر نقدی باید به یاری نیازمندان بشتابیم و احیای زکات بهعنوان احیای یکی از ارزشها و واجبات الهی موردتوجه قرار گیرید.
وی ضمن تشکر از خیران شهرستان اظهار کرد: خیران مبلغ ۱۵۰میلیون تومان بابت پروژه ساخت حسینیه روستای حسین آباد و ۱۵میلیون تومان در قالب زکات روستاهای آب باریک و روستای موچان و مبلغ ۱۹میلیون تومان بابت کمک مؤمنانه به مناسبت ماه محرم و نذورات جهت کمک به خانواده های تحت حمایت اهداء نمودند.
انتهای پیام