۲۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 17 June 2025
12:36
کد خبر : 9268192
۱۱:۴۴

۱۳۹۹/۰۵/۳۰
استاندار خراسان رضوی در مراسم افتتاح کارخانه سیلیس تربت جام:

سرمایه گذاران اقتصادی در فرهنگ دینی مجاهد هستند

استاندار خراسان رضوی، سرمایه گذاران در عرصه اقتصادی را همچون مجاهدان عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ رزم حسینی در مراسم بهره برداری از کارخانه سیلیس تربت جام با تشکر و قدردانی از سرمایه گذاران اقتصادی گفت: سرمایه گذاران و مجاهدان اقتصادی در فرهنگ دینی مجاهدهستندو شیعه و سنی متعلق به این فرهنگ هستند.

وی افزود: همه سرمایه گذاران برای ایجاد شغل در‌استان و شهرستان کمک‌می کنند و امنیت ما درتامین ایجاد شغل برای بیکاران است.

وی ادامه داد: فرآیند راه اندازی کارخانه سیلیس تربت جام با طرح مثلث اقتصادی و همکاری و همراهی یک کار مشترک مشکلات آن حل شد و به لطف امام رضا (ع) و وحدت مدیران استان همکاری، همگرایی فرابخشی خوبی صورت گرفت که این همگرایی در سطح کشور بی نظیراست.

وی ادامه داد: پروژه سیلیس تربت جام به مدت ۱۰ سال راکد بودکه باهمکاری دستگاه‌های مثلث اقصادی استانی مشکلات آن رفع شد و مورد بهره برداری قرارگرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید