۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
01:31
کد خبر : 9269784
۱۳:۳۸

۱۳۹۹/۰۶/۰۴
زادبوم:

بازار زعفران ساماندهی می شود

رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: فقط 20 درصد زعفران تولیدی به مصرف داخلی می رسد.
 
 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، آقای حمید زادبوم در استودیو پخش خبر 21 شبکه اول سیما با بیان اینکه 80 درصد زعفران تولید داخل، صادر می شود افزود: در شرایط کنونی اقتصاد جهانی، تقاضا برای همه محصولات مورد عرضه کاهش یافته و محصولات ایرانی هم از این قائله مستثنی نیستند ضمناً کاهش سفرها به استان خراسان جنوبی سبب کاهش فروش و قیمت این کالای با ارزش در بازار داخلی شده است.
او در خصوص احیای دوباره بازارهای صادراتی زعفران گفت: طی بسته حمایتی از تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران، نیم درصد از صادرات زعفران بسته بندی شده و دارای ارزش افزوده برای گسترش توسعه صادرات به حساب شورای ملی زعفران خواهد رفت، از سوی دیگر صادر کنندگان زعفران می توانند کارت اهلیت بگیرند و در نهایت برای دسته بندی و بسته بندی باید سرمایه گذاری شکل بگیرد.
آقای زادبوم تاکید کرد: با تلاش و هماهنگی میان دستگاهی می توان امیدوار بود که دریک سال باقیمانده دولت آقای روحانی، از صادرات فله ای زعفران جلوگیری و صادرات بسته ای این کالای سرخ افزایش یابد.
رئیس سازمان توسعه تجارت در خصوص اقدامات پیشگیرانه فله ای زعفران گفت: صادرات بدون ارزش افزوده نخواهیم داشت و فقط کسانی مجوز صادرات زعفران خواهند داشت که شورای ملی زعفران اهلیت آنها را تایید نماید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید