۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
11:18
کد خبر : 9270142
۱۸:۲۲

۱۳۹۹/۰۶/۰۵

گازرسانی به 102 روستای استان تهران در دولت های یازدهم و دوازدهم

دستاوردهای شرکت گاز استان تهران در دولت تدبیر و امید به گونه ای بوده است که توسعه ای همه جانبه در تمام بخش های گاز از جمله گازرسانی در تهران به چشم می خورد.

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، سرپرست شرکت گاز استان تهران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا سال 1404، این روند گازرسانی همچنان با سرعت و شتاب پیش خواهد رفت.

وی افزود: ما در شرکت گاز استان تهران قصد داریم تا سال 1404، ضریب گازرسانی روستایی به 100 درصد برسد.

توکلی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شرکت گاز استان تهران از سال 92 تا 99 دستاوردهای قابل توجهی را در حوزه مقاوم سازی داشته است، تصریح کرد: این دستاوردها شامل، تامین و نصب شیر قطع اضطراری برقی در ورودی ایستگاه‌های تقلیل فشار شبکه شهری (DRS)، تأمین و نصب سیستم شتابنگار و قطع اضطراری ایستگاه تقلیل فشار DRS، اجرای معماری و تأسیسات ساختمان پشتیبانی مرکز بحران و اتاق نگهبانی شرکت گاز استان تهران در سایت پونک، تامین و نصب دستگاه عملگر برقی به همراه گیربکس مناسب روی ایستگاه‌های شیر سوپر بلوک تهران، تجهیز و آماده سازی مراکز کنترل فرعی اسکادا در مناطق 10، 8، 6،5، 4،3،1 و یارد شرق گازرسانی تهران، اجرای ساختمان کنترل مرکزی شرکت گاز استان تهران (CCB )، احداث ساختمان تجهیزات شهری مقاوم در برابر زلزله در مناطق 1،3،5،6،8،10 گازرسانی و ... می شود.

توکلی، اظهار داشت: در دولت تدبیر و امید ما توانسته‌ایم 102 روستا را از نعمت گاز بهره مند کنیم و مهمترین پروژه ها مختص به گازرسانی به کلیه روستاهای واجد شرایط محور رودبار قصران و لواسانات (شامل 39 روستا) و آغاز عملیات گازرسانی به روستای پس قلعه و گازرسانی به روستاهای بخش کن از توابع شهرستان تهران (شامل 10 روستا) و همچنین گازرسانی به روستای سولقان بوده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در طول این سال ها یک میلیون و 147 هزار و 532 مشترک اشتراک پذیری، 99330 انشعاب، 2707 کیلومتر شبکه گذاری (خط تغذیه و شبکه توزیع) و 14 کیلومتر خطوط انتقال توسط شرکت گاز استان تهران صورت پذیرفته است.

سرپرست شرکت گاز استان تهران تاکید کرد: در حال حاضر، ضریب نفوذ گازرسانی در تهران در بخش شهری 100 درصد و روستایی 87 درصد است که تا سال 1404 به 100 درصد خواهد رسید و تمامی این استان بزرگ از نعمت گاز طبیعی بهرمند خواهند بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید