۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
18:28
کد خبر : 9270260
۱۱:۱۳

۱۳۹۹/۰۶/۰۶

بخشش دو متهم به قصاص در مراغه

همزمان با ایام عزاداری سالار شهیدان دو پرونده قتل با گذشت اولیای دم در مراغه منجر به بخشش قاتل شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، اکبریان گفت: با تلاش اعضای صلح و سازش زندان مراغه در آستانه عاشورای امام حسین (ع) برای محکومان به قصاص نفس از اولیای دم مقتولان رضایت اخذ شده است.

وی افزود: یکی از محکومان به قصاص نفس، ۱۷ سال پیش در مراغه مرتکب قتل عمدی شده بود که از اولیای دم رضایت قطعی اخذ شده است.

اکبریان اضافه کرد: قاتل دیگری که امسال در یکی از روستا‌های مراغه مرتکب قتل عمدی شده بود با پیگیری‌های مددکاری و شورای حل اختلاف مستقر در زندان از چوبه دار رهایی یافت.

 رئیس زندان مراغه گفت: با مشارکت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خیران و کسب رضایت از شاکیان ۱۳۰ نفر از زندان مراغه آزاد شده اند.

او از خیران خواست در روز‌های عزا و ماتم حضرت اباعبدالله الحسین با کمک‌های مالی خود، در آزادی زندانیان مشارکت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید